Beschikbaarheid appartementen

Hier vindt een actueel overzicht van de beschikbare appartementen in onze woonhuizen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de leidinggevende van het woonhuis.

September Boxtel

In het Brabantse Boxtel komt aan de prachtige Baronielaan een woonhuis van September waar 24 ouderen met dementie vanaf het voorjaar van 2021 kunnen wonen. In de winter van 2019/2020 begint September met de nieuwbouw van het woonhuis.

Het pand zal, net als alle andere huizen van September, de uitstraling krijgen van een gewoon huis, het ontwerp is afgestemd op de buurt.

Mensen die in een huis van September wonen, zijn thuis. Ze wonen in een... Lees meer

In aanbouw, inschrijven mogelijk

Meer informatie

September Hilversum

Op de Monnikenberg in Hilversum komen in het oude klooster van de zusters Augustinessen twee woonhuizen van September waar per huis 20 tot 22 ouderen met dementie kunnen wonen. De verbouw begint begin 2020 en vanaf het voorjaar van 2021 kunnen mensen komen wonen in een landelijke, geborgen omgeving, vlakbij het centrum van Hilversum, maar ook dichtbij Soest en Vorstelijk Baarn.
 

Lees meer
In aanbouw, inschrijven mogelijk

Meer informatie

September Stoutenburg

Op het Landgoed Stoutenburg bij Leusden komt een woonhuis van September waar 24 ouderen met dementie vanaf de zomer van 2020 kunnen wonen. In het najaar van 2019 begint September met de renovatie, aanpassingen en verbouwing van het Kasteel (gebouwd in 1888) op het Landgoed: zo wordt het een volwaardig woonhuis, waar ouderen met dementie kunnen wonen in een landelijke, geborgen omgeving, die toch levendig is door alle bezoekers op het Landgoed. Amersfoort en... Lees meer

In aanbouw, inschrijven mogelijk

Meer informatie

September Emmeloord

In het centrum van Emmeloord, aan de Meldestraat, komt het eerste huis van September in de Noordoostpolder. Hier komen in een nieuwbouwhuis 24 appartementen midden in een levendige woonomgeving, dichtbij winkels en andere voorzieningen. Een plek waar liefde, aandacht en betrokkenheid voor de bewoners centraal staat.

De bewoners werken in de tuin, elke dag wordt er vers gekookt en regelmatig gaan bewoners en begeleiders samen op pad; de ene keer voor... Lees meer

In aanbouw, inschrijven mogelijk

Meer informatie

September Muiden

Wonen bij September in Muiden bestaat uit twee fijne woonhuizen, die net buiten het historische stadje op Zorglandgoed Hoogerlust staan. Zo kunnen ouderen met dementie op een steenworp afstand van Amsterdam wonen, in een prachtig landelijk gebied. Elk woonhuis bestaat uit twintig appartementen, voorzien van een woon-slaapgedeelte en een eigen badkamer.  

Lees meer
In aanbouw, inschrijven mogelijk

Meer informatie

September Heerenveen

De Kruiskerk krijgt een nieuwe bestemming. Het monumentale pand aan de Burgemeester Falkenaweg wordt verbouwd tot twee woonhuizen met elk twintig appartementen voor ouderen met dementie.

Verbouw en nieuwbouw

De Kruiskerk is bijna honderd jaar oud en heeft tot 2012 dienst gedaan als kerk van de Protestantse Wijkgemeente Heerenveen. De herbestemming betekent dat de kerk goed behouden blijft. Er komt weer ‘leven’ in. We verbouwen de kerk en... Lees meer

In aanbouw, inschrijven mogelijk

Meer informatie

September Best

Aan de Veldweg in Best, net buiten het dorpscentrum komen 24 appartementen voor ouderen met dementie met daarbij ruime gemeenschappelijke woonkamers en buitenruimte, voorzien van alle gemakken in een mooie, rustige omgeving waar alle voorzieningen in de buurt zijn. Hier zullen twee nieuwe panden verrijzen: een gezondheidscentrum voor de inwonenden van Best en omgeving en een woonhuis van September. Beide gebouwen krijgen een karakteristieke, landelijke, ruime... Lees meer

In aanbouw, inschrijven mogelijk

Meer informatie

September Schiedam

Wonen bij September is met de gemeente in gesprek over de ontwikkeling van een woonvoorziening voor ouderen met dementie. Deze zorgondernemer wil op de Edelweiss-locatie aan de Elzensteeg een nieuw woonhuis openen. Het schetsontwerp is op 7 juni 2018 aan de buurt gepresenteerd.

Dit woonhuis zal naar verwachting begin 2021 haar deuren openen, nadat in 2020 een start wordt gemaakt met de bouw. Op de hoek van de Elzensteeg en de Westmolenstraat komen dan... Lees meer

In aanbouw, inschrijven mogelijk

Meer informatie

September Ede

Wonen bij September zal Villa Richmond, het historische pand aan de Stationsweg in Ede in oude staat herstellen en transformeren tot fijn woonhuis voor ouderen met dementie. Hier komen 20 appartementen, deels in het bestaande woonhuis, deels in de aan te bouwen nieuwbouw.

In 2020 kunnen de eerste bewoners hun intrek nemen, midden in de stad. De woonhuizen van September staan altijd in omgevingen waar wordt gewoond, zo ook dit huis. De organisatie gelooft... Lees meer

In aanbouw, inschrijven mogelijk

Meer informatie

September Apeldoorn Kelvinstraat

In de wijk Kerschoten aan de Kelvinstraat komt het tweede woonhuis van September in Apeldoorn. Aan de Kelvinstraat komen 24 appartementen. Midden in een levendige woonomgeving, vol reuring en dichtbij winkels realiseren we een woonhuis voor ouderen met dementie. Een plek waar liefde, aandacht en betrokkenheid voor de bewoners centraal staat.

De bewoners werken in de tuin, elke dag wordt er vers gekookt en regelmatig gaan bewoners en... Lees meer

In aanbouw, inschrijven mogelijk

Meer informatie

Ervaringen van familie