Beursvloer Hellendoorn gul voor nieuw woonhuis September

woensdag 7 november 2018

Afgelopen week eindigde geweldig voor September Nijverdal. Met nog zo ongeveer 50 dagen te gaan voordat de deuren openen ging Heidi Cruiming naar de Beursvloer Hellendoorn om zo in contact te komen met andere organisaties en bedrijven in de buurt. En dat is gelukt.

Matches

Maar liefst vier matches kwamen tot stand met ondernemers uit de buurt die de bewoners van het woonhuis voor ouderen met geheugenproblemen nu al een bijzonder warm hart toedragen. Auto Aaltink leent een dag een bedrijfsbus aan September Nijverdal, in ruil voor een heerlijk zelfgebakken appeltaart en een lekkere cake voor de medewerkers van Auto Aaltink. Hart van Nijverdal plaatst een leuk stukje over het woonhuis als de bewoners er intrek hebben genomen en komen beleven hoe het is bij September tijdens een heerlijk high tea.

Ook Staatsbosbeheer buitencentrum Sallandse Heuvelrug doet een duit in het zakje. Ze bieden twee keer een rit aan met de Heideslak aan voor onze bewoners, in ruil komen er tien vrijwilligers pannenkoeken eten bij de bewoners. Gezelligheid voor iedereen! En Wilgenweard biedt een dagje uit voor het personeel aan, in ruil daarvoor komen zij ook bij ons pannenkoeken eten. Weer smikkelen dus. 

Ook met heel veel andere organisaties is contact gelegd, bijvoorbeeld met de Brandweer Twente, Reggewoon, de Rotary Hellendoorn/Nijverdal en Sallandse Wegenbouw. Ze hebben allemaal nog fantastische ideeën over hoe zij September Nijverdal kunnen helpen in de eerste maanden van 2019.