Ontdek alles over

Wonen bij September Emmeloord

Aan de Meldestraat in Emmeloord staat het eerste September-woonhuis van de Noordoostpolder. Het woonhuis staat in een nieuwbouwwijk aan de rand van het centrum. In de directe omgeving zijn een supermarkt, bloemenzaak, (Turkse) delicatessenzaak, een kapper en twee scholen te vinden.

Ik kijk ernaar uit om de nieuwe bewoners een fijn thuis te geven met de warme zorg, liefde en persoonlijke aandacht die ze verdienen. We zorgen bij September voor een geweldige ‘oude dag'! - Marijke Hoekstra, leidinggevende September Emmeloord

Het twee verdiepingen en 24 appartementen tellende woonhuis is helemaal in September-stijl ingericht. Dat betekent: gezellig en warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar een fijne tuin. Naast de gezamenlijke ruimtes krijgt iedere bewoner een appartement dat ingericht kan worden met eigen meubels. Zodat het herkenbaar, vertrouwd en veilig voelt. Net als thuis.


Fijn wonen bij September

Bij September vinden wij het ontzettend belangrijk dat bewoners zo lang mogelijk het leven kunnen blijven voortzetten, zoals zij dat gewend zijn. Wij hebben geen strakke dagschema’s waar iedereen zich aan moeten houden. Bewoners houden zelf de regie over het indelen van hun dag. Dus lekker laat naar bed en uitslapen of juist vroeg naar bed en vroeg weer op? Dat kan!

Wil men buiten een wandeling maken, even fietsen of wordt iemand blij van lekker tuinieren of klussen? We hebben voldoende medewerkers paraat staan om iedereen een fijne dag te bezorgen, waarbij we echt luisteren naar de wensen en behoeften van bewoners. Bewoners leven als een grote familie en doen de dingen waar zij blij van worden. Familie, vrienden en bekenden zijn natuurlijk altijd welkom. De deur staat altijd open en de koffie altijd klaar! 

 

Over Emmeloord

De Noordoostpolder bestaat uit Emmeloord, Marknesse, Luttelgeest, Bant, Rutte, Creil, Tollebeek, Nagele-Schotland, Ens en Urk. Emmeloord heeft ruim 25.000 inwoners en eromheen ligt een aantal kleine dorpen. In Emmeloord bevinden zich de belangrijkste voorzieningen van de Noordoostpolder. Na Emmeloord is Marknesse met 3862 inwoners de grootste plaats in de Noordoostpolder. Het gebied is wijds opgezet en is omringd door de A6 en N50.

Prijzen

Wonen bij September in Emmeloord is al mogelijk vanaf € 1750,-.

Ja, ik heb interesse in Wonen bij September!

Wilt u meer weten over Wonen bij September voor uzelf of voor een van uw naasten? Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op. Zelf contact opnemen met Marijke Hoekstra, de leidinggevende van het woonhuis, mag natuurlijk ook. U kunt contact opnemen via marijke.hoekstra@wonenbijseptember.nl of 088 5721311.

Zoek op trefwoord...