Opnieuw de zorg in

Ben je al een tijdje uit de zorg, maar klopt je hart nog altijd voor ouderen met dementie? Bij Wonen bij September ben je als herintreder van harte welkom! Het kan zijn dat je jarenlang je vak als Verzorgende of Verpleegkundige niet meer hebt uitgeoefend of dat je er maar een korte tijd uit bent geweest. Samen kijken we graag met je naar de mogelijkheden om de stap naar de zorg weer te maken en aan de slag te gaan in één van onze kleinschalige woonhuizen. Lees je verder?  

Stel direct je vragen 
Heb je direct al vragen of wil je je persoonlijke mogelijkheden weten? Dan kun je contact opnemen met de afdeling opleidingen. Zij zijn het beste bereikbaar via het e-mailadres opleidingen@wonenbijseptember.nl. Heb je liever een telefonische afspraak? Mail de afdeling dan met een terugbelverzoek. Ze nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.   

Herintreden in de zorg als verpleegkundige  

Wil je weer aan de slag als Verpleegkundige? Bij functies vanaf niveau 4, bijvoorbeeld Verpleegkundige, ben je verplicht om een actuele BIG registratie te hebben. Zeker als je in een andere branche en sector hebt gewerkt, voldoe je waarschijnlijk niet aan deze eis en heb je een herregistratie nodig. Een herregistratie bestaat uit praktijktoetsen en een examen. Meer informatie hierover kun je vinden op: www.bigregistratie.nl.  

Om te herintreden als verpleegkundige heb je dus vaak eerst een BIG-herregistratie nodig. Wij vertellen je graag alle mogelijkheden die wij bij Wonen bij September bieden.  Zo kun je bijvoorbeeld als herintredende Verpleegkundige wel eerst ingezet worden als Verzorgende IG. Je kunt dus direct weer ervaring opdoen in het werken in de zorg en je leert ook alvast Wonen bij September, het team en de bewoners kennen. Het geeft jou ook de kans om in je eigen tempo (binnen een afgesproken periode) de herregistratie te behalen. 

Voldoe je wel en heb je zelf een herregistratie geregeld? Dan kan je direct solliciteren op één van onze openstaande vacatures en bij ons starten als Verpleegkundige.  

Herintreden in de zorg als verzorgende IG  

Wil je weer aan de slag als Verzorgende IG, dan heb je geen bigregistratie nodig. Afhankelijk van je persoonlijke situatie, zoals je werkervaring en je studie-achtergrond, zijn er verschillende mogelijkheden te komen werken bij September. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je bepaalde (medische) handelingen opnieuw moet laten aftekenen. Bij Wonen bij September zijn er bijzonder veel mogelijkheden om bij te scholen en af te toetsen. Bijvoorbeeld via onze eigen online academie of via meeloopmomenten in één van de woonhuizen. Wat jouw mogelijkheden zijn, bespreken we graag met je. Neem gerust contact met ons op via opleidingen@wonenbijseptember.nl
 

Herintreden in de zorg als helpende (plus)  

Voor het werken als Helpende (plus) is het erg afhankelijk van je persoonlijke situatie, zoals je werkervaring en je studie-achtergrond, of je meteen weer aan de slag kunt. . Mocht het zo zijn dat je eerst (bij)scholing nodig hebt om weer aan de slag te gaan als Helpende Plus, dan kun je bijvoorbeeld eerst in de functie van woonondersteuner starten. We kijken graag met jou naar de mogelijkheden voor het werken in één van onze woonhuizen.  
  

Herintreden in de zorg zonder actuele diploma's  

Zijn je diploma's niet meer geldig? Ook dan kun je bij ons direct aan de slag in de woonhuizen. In de functie van woonondersteuner heb je geen zorgdiploma nodig. Het is ook mogelijk om eerst in een andere functie, bijvoorbeeld Helpende, in dienst te komen. Zo heb je alle tijd om in je eigen tempo onze interne trainingen in de Academie te volgen. Ben je weer volledig opgeleid, dan schuif je door naar Verzorgende IG of Verpleegkundige.  
Nog nooit in de zorg gewerkt? Dan kun je bij ons starten als woonondersteuner en intern doorgroeien naar een andere functie. 

Zoek op trefwoord...