Hoe laten wij jou thuisvoelen?

Bij Wonen bij September Muiden bieden wij ouderen met dementie een warm thuis. Maar het is minstens zo belangrijk dat jij jezelf thuis voelt bij ons. Hoe zorgen we ervoor dat jij je gauw thuisvoelt bij ons? Dat lees je hieronder.

Goed van start

Als je ergens nieuw komt is het fijn als je collega’s hebt die je op weg helpen en je alles vertellen wat je moet weten. Niet alleen over je werkzaamheden, maar ook over onze bewoners met dementie. Volgens onze collega’s voelt het bij Wonen bij September Muiden alsof je in een warm bad terecht komt. Estelle & Joyce vertellen je in onderstaande video hoe we jou begeleiden bij jouw start bij Wonen bij September. Juist ook als je zonder opleiding aan de slag gaat binnen onze organisatie.

 

Bekijk direct de vacatures in Muiden

De tijd om een band op te bouwen met bewoners

Jouw werkdag draait om de bewoners, voor hen zorgen we immers samen. Daarom willen we je alle ruimte geven om een band op te bouwen met de bewoners. Zo kun je bijvoorbeeld gaan wandelen, spelletjes spelen, maar ook één op één activiteiten doen met een bewoner zoals op pad met de duofiets. Ongehaaste aandacht noemen wij dat, echt de tijd nemen om een bewoner te leren kennen. Zodat je weet waar hij of zij blij van wordt.

Rein: ‘Het is fijn dat als ik het huis binnenkom, dat de bewoners mij herkennen. Ook als ik drie weken op vakantie ben geweest en een bewoner mijn naam nog weet. Helemaal bijzonder is dat als een zij de naam van een familielid bijvoorbeeld niet meer weten. Dan heb je het blijkbaar toch voor elkaar gekregen om in hun wereldje te mogen zijn.. En om dat stukje vertrouwen te geven , waar zij zich gelukkig prettig voelen. Dat is iets daar kun je met een salaris niet tegenop.’

Waarom voelen medewerkers zich thuis bij September Muiden?

Geen hiërarchie, maar echt alles samen doen als één team. Maar ook: het werken met Leefplezier. Een methode waarbij de vraag 'Waar wordt u blij van?' centraal staat en bepaalt hoe jouw werkdag eruitziet. We vroegen een aantal medewerkers: waarom voel jij je thuis bij September Muiden? Bekijk de video om te horen wat Joyce, Estelle en Amal hierover vertellen. 

 

Samen werken aan het teamgevoel

Zorgen doen we samen, samen met je collega’s. Elke dag start je jouw werkdag op samen met het team en bespreken jullie wie welke zorgtaken vandaag gaat doen. Omdat je zo intensief samenwerkt is het belangrijk dat je elkaar goed kent en de teamsfeer fijn en veilig aanvoelt. In de onderstaande video vertelt locatiemanager Estelle hoe we zorgen voor het teamgevoel.

 

Doorgroeimogelijkheden

Je werkt bij ons omdat je een warm zorghart hebt en graag voor onze bewoners zorgt. Samen met je collega’s heb je de ambitie om de kwaliteit van leven van onze bewoners zo groot mogelijk te maken. Maar het is voor ons ook belangrijk dat jij gelukkig bent en je ambities kunt volgen. Daarom bieden wij verschillende doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld: opleidingen, cursussen maar krijg je ook ondernemerschap door zelf ideeën aan te dragen die de zorg voor onze bewoners kunnen verbeteren.

Ontdek de vacatures

Wil je direct solliciteren? Dat mag natuurlijk ook: we zijn op dit moment op zoek naar een Helpende en Verzorgende IG collega, maar ook Woonondersteuners. Om als woonondersteuner aan de slag te gaan heb je geen vooropleiding nodig. 

Naar de vacatures in Muiden

Wil je langskomen om vrijblijvend te kennismaken of heb je nog vragen?

Laat jouw gegevens achter via onderstaand formulier en dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. 

Het beste bereikbaar op:
(geef het gewenste moment/dag aan waarop we contact met je nemen)

Zoek op trefwoord...