Verzorgende IG (nachtdiensten)

Wij zoeken voor ons woonhuis in Velp oproepkrachten voor de nachtdiensten.

Verzorgende IG3 - nachtdiensten

oproepbasis / uren in overleg

Heb jij een groot hart voor ouderen met dementie?

Is het niet alleen jouw passie maar is het jouw roeping om het leven van onze bewoners, ouderen met geheugenproblemen zoals dementie fundamenteel te veranderen? Ben je oprecht, werk je graag samen in een team, ben je flexibel inzetbaar, representatief en ben je iemand die van aanpakken weet? Dan ben jij degene die we zoeken!
Uit overtuiging dat de zorg voor ouderen met geheugenproblemen beter kan worden georganiseerd geloven wij erin dat het tijd is voor verandering. Geen grote overhead maar aandacht voor onze bewoners, daar waar het het hardst nodig is. Waar het verschil wordt gemaakt door jou. Met een luisterend oor, een arm om iemand heen, samen koken, samen de was doen, samen tuinieren, schilderen, lachen, huilen en begeleiden.

Persoonsgericht

Bij ons wonen bewoners zoals thuis met alleen de begeleiding en verzorging die men nodig heeft. Waarbij de wensen, behoeftes en identiteit van onze bewoners de basis vormen. Daarom besteden wij veel tijd aan het zo goed mogelijk leren kennen van de bewoners. Wat is iemands levensgeschiedenis, waar wordt iemand blij van en wat zijn zijn of haar hobby’s. Immers pas als je iemand goed kent kun je hem of haar echt de aandacht geven die nodig is. Om zo het leven van de bewoners zo prettig mogelijk te maken.

Werken vanuit je hart

Ons team is een mix zijn van rijke ervaring, jong talent en een mix van geschoolde en minder geschoolde mensen. We geloven namelijk niet alleen in diploma’s en certificering maar vooral in empathie en een groot hart, dat kun je niet leren, dat heb je of dat heb je niet. Ter aanvulling van ons team in Velp zoeken wij 

oproepkrachten voor de nachtdiensten

Maak jij het verschil?

Maak jij graag het verschil voor onze bewoners? Om de persoonlijke en liefdevolle zorg te kunnen bieden aan de bewoners zijn we op zoek naar mensen mensen. Zorg is mensenwerk en daarvoor hebben wij de allerbesten nodig, want de mensen die zorgen voor onze bewoners, mensen zoals jij maken het verschil.

Zorg bij September

Bij September werkt een hecht team waarbij je belangrijkste taken bestaan uit de dagelijkse begeleiding en verzorging van onze bewoners. Met als doel de zelfredzaamheid en waardigheid van onze bewoners zo lang mogelijk in stand te houden. De nachtdiensten vullen wij ook het liefste zelf in, door mensen die de bewoner goed kennen, weten wat er speelt en zo het beste kunnen helpen als een bewoner 's nachts hulp nodig heeft. De verantwoordelijke voor de nachtdienst heeft indien nodig altijd ondersteuning van de thuiszorgorganisatie in de buurt.

Wat bieden wij?

Een boeiende en uitdagende functie, in een groeiende organisatie. Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT. Voor ons zijn juist onze medewerkers van onschatbare waarde en daarom hechten we er veel waarde aan om medewerkers een zo fijn mogelijke werkomgeving te kunnen bieden. Enerzijds door vertrouwen, loyaliteit en flexibiliteit en anderzijds door het investeren in ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van coaching en inspiratiedagen.

Interesse?

Wil jij jouw kwaliteiten inzetten om het leven van ouderen met geheugenproblemen fundamenteel te verbeteren, werk je graag in een team waar iedereen gelijk is en bij een vernieuwende en jonge organisatie die het anders doet? Vul dan onderstaand formulier in en solliciteer.

 

Woonhuis: 
Velp
Leidinggevende: 
Trea Bosman
Aantal uren: 
In overleg
Functie: 
Verzorgende IG

Sollicitatieformulier

Ervaringen van familie