Lees hier meer over ons beleid rondom het coronavirusLees meer

Leren en werken bij September

Bij Wonen bij September kun je je ontwikkelen. Als jonge leerling, als zij-instromer met veel werkervaring (binnen of buiten de zorg) of wat je achtergrond ook is. Je kunt bij ons terecht voor een werken-lerenplek, stageplaats of een oriëntatiebaan. Hieronder lees je hoe je je hiervoor aanmeldt.

Werken-lerenplek (BBL) 

Bij Wonen bij September bieden we verschillende soorten werken-lerenplekken aan voor de opleidingen tot helpende plus, verzorgende IG, MBO- verpleegkunde en HBO-verpleegkunde. Omdat wij landelijk werken, zijn er op diverse plaatsen opleidingsmogelijkheden. Je kunt terecht in een kleinschalig woonhuis bij jou in de buurt. Om in aanmerking te komen voor een werken-lerenplek, moet je jezelf bij een ROC aanmelden voor een BBL opleiding. Daarna kun je solliciteren naar een leerlingplek bij een woonhuis in (de buurt van) jouw woonplaats.

  • In ons gloednieuwe woonhuis in Muiden hebben we momenteel plek voor leerlingen. Interesse? Bel Estelle. 

Stageplaatsen

Bij Wonen bij September bieden we verschillende soorten stageplaatsen aan. Je krijgt de kans om te leren binnen een groot netwerk aan gespecialiseerde zorgverleners, een kans die je veel mogelijkheden biedt! We werken met kleine en persoonlijke teams. Zo leer je je collega-zorgverleners goed kennen en kun je bij hen met vragen terecht. Je zult merken dat er een prettige sfeer heerst in de teams, in een goede sfeer werk je namelijk het beste!  Wat ons verbindt, is dat we zorgen vanuit ons hart. Maar dat niet alleen; leren en ontwikkelen staan bij ons ook hoog in het vaandel!

Oriëntatiebaan - ontdek of je de switch wilt maken naar de zorg 

Als je interesse hebt in een baan in de zorg en (nog) geen diploma hiervoor hebt, dan is een oriëntatiebaan misschien iets voor jou. Het leuke van een oriëntatiebaan is dat je naast je huidige werk kan 'snuffelen' aan de zorg. Ideaal als je wilt ontdekken of je de switch wilt maken naar de zorgsector. Je leest er alles over op de speciale oriëntatiebaan-pagina. In januari 2021 starten we weer met een nieuwe groep die inmiddels vol zit. Wel enthousiast? Blijf ons volgen, want in het najaar begint een nieuw traject. Je kunt altijd terecht bij de afdeling opleidingen als je meer informatie wilt weten, mail dan naar opleidingen@allerzorg.nl

Zoek op trefwoord...