Word leerling of stagiair bij September

Bij Wonen bij September kun je je ontwikkelen. Als jonge leerling, als zij-instromer met veel werkervaring (binnen of buiten de zorg) of wat je achtergrond ook is. Je kunt bij ons aan de slag als leerling (BBL werkleerplek), als stagiair (BOL stageplek) of in ons unieke 'orientatiebaantraject'. Onze Septemberhuizen zijn bijzonder en bieden jou een unieke plek om de zorg te leren kennen en ervaring op te doen in de zorgverlening voor mensen met dementie. Ontdek de mogelijkheden voor jouw ambities en lees verder... 

Werken en leren combineren als leerling (BBL werkleerplek) 

Bij Wonen bij September bieden we verschillende leerlingplekken aan. Wil je, of volg je al, een opleidingen tot helpende plus, verzorgende IG, MBO- verpleegkunde en HBO-verpleegkunde? Dan kun je bij ons aan de slag als leerling. Hiervoor kun je je aanmelden bij een regionale onderwijsinstelling zoals een ROC. De opleiding kan je eventueel ook via ons volgen, wij hebben een eigen erkende Academie. September heeft huizen door heel Nederland, vast ook bij jou in de buurt. Momenteel hebben wij plek voor nieuwe leerlingen in: 

  • Muiden: In ons woonhuis in Muiden, dat in 2020 is geopend, hebben we plek voor leerlingen. Wil jij dit recent gestartte team versterken met jouw enthousiame om te leren? Bel Anieke.
  • Stoutenburg: In ons woonhuis in de omgeving Leusden kan een leerling Verzorgende IG direct beginnen. Wil jij in de zorg aan de slag en ook direct een opleiding tot verzorgende volgen? Kom dan het team in Stoutenburg versterken en klik op de bovenstaande link. 

Als leerling draai je volwaardig mee in het team, je leert van onze vaste en gediplomeerde zorgverleners én zij leren van jou. Bij September draait alles om Leefplezier en dat merk je ook in het werk. Deze zorgvisie is uniek in Nederland én hoe gaaf is het als jij daar in mee mag draaien als leerling! 

Stageplaatsen

Bij Wonen bij September bieden we verschillende soorten stageplaatsen aan. Je krijgt de kans om te leren binnen een groot netwerk aan gespecialiseerde zorgverleners, een kans die je veel mogelijkheden biedt! We werken met kleine en persoonlijke teams. Zo leer je je collega-zorgverleners goed kennen en kun je bij hen met vragen terecht. Je zult merken dat er een prettige sfeer heerst in de teams, in een goede sfeer werk je namelijk het beste!  Wat ons verbindt, is dat we zorgen vanuit ons hart. Maar dat niet alleen; leren en ontwikkelen staan bij ons ook hoog in het vaandel! Momenteel hebben wij in onze September-huizen geen openstaande stageplekken. 
 

Oriëntatiebaan - ontdek of je de switch wilt maken naar de zorg 

Als je interesse hebt in een baan in de zorg en (nog) geen diploma hiervoor hebt, dan is een oriëntatiebaan misschien iets voor jou. Het leuke van een oriëntatiebaan is dat je naast je huidige werk kan 'snuffelen' aan de zorg. Ideaal als je wilt ontdekken of je de switch wilt maken naar de zorgsector. Je leest er alles over op de speciale oriëntatiebaan-pagina. In januari 2021 starten we weer met een nieuwe groep die inmiddels vol zit. Wel enthousiast? Blijf ons volgen, want in het najaar begint een nieuw traject. Je kunt altijd terecht bij de afdeling opleidingen als je meer informatie wilt weten, mail dan naar opleidingen@allerzorg.nl

Zoek op trefwoord...