Hal Velp krijgt totale make-over van Sikkens-schilders

zondag 7 januari 2018

De hele entree van ons woonhuis in Velp kreeg afgelopen maand een totale make-over. Elk jaar kiezen vakschilders vanuit het project van Sikkens Quality Painters Lokaal regio Arnhem een goed doel om iets terug te kunnen geven aan de maatschappij. In 2017 viel de keuze op Wonen Bij September in Velp. In een week hebben de schilders de entree en hal van een mooie nieuwe kleur gegeven: een ware metamorfose. Dit gebeurde in de nieuwe huisstijl op advies van Esther van Beek van Van Beek Styling. Zij geeft advies aan Wonen bij September op het gebied van inrichting en kleurgebruik in de huizen.

Goede Doelen Klus

Het idee van een Goede Doelen Klus is om projecten die anders niet uitgevoerd hadden kunnen worden, alsnog mogelijk te maken. Een paar prachtige projecten gingen September al voor. In 2014 kreeg Het Watermusuem in Arnhem een totale metamorfose en in 2015 werd de oude rook-serre van Hospice de Rozenheuvel voorzien van lichte tinten en is het glas op het dak vernieuwd.

De Sikkens Quality Painters hebben dit in samenwerking met Sikkens Center Arnhem dit project gerealiseerd. De volgende bedrijven hielpen in Velp:

Schildersbedrijf Dave Kemp uit Arnhem
Schildersbedrijf Combischilders uit Westervoort
G&T Schilders uit Arnhem
Firing Schilderwerken uit Arnhem