Nieuwsbrieven

September houdt verwanten en andere geïnteresseerden graag op de hoogte via verschillende nieuwsbrieven. We geven regelmatig een Verwantennieuwsbrief uit en ook verschijnt er 6 keer per jaar een nieuwsbrief voor geïnteresseerden. 

Verwantennieuwsbrief

De nieuwbrieven voor verwanten mailen wij elke 6 tot 8 weken naar familieleden, partners of andere naasten van bewoners van September in alle huizen. Deze nieuwsbrief bevat informatie over (zorg)innovaties, landelijke projecten waar wij als September aan meedoen (Leefplezier, V&VN), wetgeving, de organisatie en leuke weetjes en nieuwtjes uit de Septemberhuizen zelf.

Download hier de laatste nieuwsbrief.

Juni 2019

 

Nieuwsbrief voor geïnteresseerden

Naar mensen die interesse hebben in Wonen bij September of al ingeschreven staan, versturen wij de nieuwsbrief voor geïnteresseerden. Deze verschijnt ongeveer 6 keer per jaar. 

De nieuwsbrief bevat onder meer informatie over dementie, tips voor omgang met mensen met dementie en voorbereiding op een verhuizing. In elke editie leest u ook over het dagelijks leven bij September. Ook eventuele wijzigingen op het gebied van wetgeving, aanvragen van een Wlz-vergoeding of het berekenen van de CAK-bijdrage staan hierin.

Wilt u deze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan hier in.

* verplicht veld