NLDOET - Help mee bij September

Tijdens NLDOET op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 kunt u volop aan de slag voor allerlei grote en kleine klussen in Nederland. Wilt u graag uw handen uit de mouwen steken bij een woonhuis van September? Geweldig! Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende klussen die wij hebben aangemeld bij NLDOET.


Verhoogde plantenbakken voor ouderen maken en diverse tuinwerkzaamheden in Arnhem

Waar: September Arnhem, Da Costastraat 5
Datum: zaterdag 16 maart 2019

In Arnhem zoeken we op 16 maart hulp bij het maken van bakken op tafelhoogte voor bloemen,(moestuin)planten en kruidenbakken, zodat ook ouderen die ook in een rolstoel zitten of met een rollator lopen weer bezig kunnen zijn met tuinieren. Natuurlijk vullen we de bakken en willen we ook diverse andere plekken in de tuin aanplanten met kruiden, groenten en planten. Daarnaast kunnen we altijd hulp gebruiken bij tuinwerkzaamheden die nodig zijn in het voorjaar (snoeien, onkruid wieden, ectetera).

Schrijf u hier in voor deze activiteit


Opknappen tuinhuis in Velp

tuinhuis velp nldoetWaar: September Velp, Arnhemsestraatweg 354
Datum: zaterdag 16 maart 2019

Nu de voorjaarszon zich steeds vaker laat zien, kunnen we niet wachten om naar buiten te gaan en te genieten van onze tuin. Het tuinhuis dat daarin staat, kan wel een opknapbeurt gebruiken: een likje verf en de deur moet worden afgesteld. Helpt u ons een handje?

Schrijf u hier in voor deze activiteit


Voorjaarsklaar maken tuin en tuinkas bij September Velp

tuin en tuinkas velpWaar: September Velp, Arnhemsestraatweg 354
Datum: zaterdag 16 maart 2019

Nu de voorjaarszon zich steeds vaker laat zien, kunnen we niet wachten om naar buiten te gaan en te genieten van onze tuin. Op zaterdag 16 maart willen we onze tuin en tuinkas voorjaarsklaar maken. Denk bijvoorbeeld aan het wegharken van herfstbladeren en planten van bloembollen en zaden. Heeft u groene vingers en wilt u een handje meehelpen? Of heeft u bloembollen of zaden die wij kunnen planten? Laat het ons weten.

Schrijf u hier in voor deze activiteit


Het maken van een schuur en andere buitenklussen in Zevenaar

Waar: September Zevenaar, Molenstraat 42
Datum: zaterdag 16 maart 2019

Naast het maken van een schuur voor het tuingereedschap, waar ook het hooi voor de geiten en kippen in opgeslagen kan worden, moet er ook e.e.a. gebeuren aan de fietsschuur. De deuren van deze schuur voor de duofiets moeten verbeterd worden en ook het oprijpad naar deze schuur moet verhard worden.

Schrijf u hier in voor deze activiteit


Koken met bewoners: schuif aan bij September Nijverdal

Waar: September Nijverdal, Salomonsonstraat 51
Datum: vrijdag 15 maart 2019 van 17-19 uur of zaterdag 16 maart van 17-19 uur

Ons woonhuis beschikt over een grote open leefkeuken waar we dagelijks vers koken, samen met bewoners. Heeft u een passie voor koken en wilt u ons een handje helpen? Heeft u wellicht zelfs een favoriet gerecht dat u bij ons wilt bereiden? Laat het ons weten, dan halen wij alvast de boodschappen in huis.

Schrijf u hier in voor deze activiteit op vrijdag 15 maart

Schrijf u hier in voor deze activiteit op zaterdag 16 maart


Diverse buitenklussen bij September Twello

Voor deze klussen zijn inmiddels genoeg mensen gevonden. Wilt u wel meehelpen bij activiteiten bij u in de buurt? Nijverdal is niet ver weg. U vindt de klussen en activiteiten die in dit woonhuis gedaan kunnen worden hierboven.

Waar: September Twello, Hunderenslaan 7
Datum: zaterdag 16 maart 2019 van 10 - 15 uur

Op zaterdag 16 maart willen we onze tuin en tennisbaan voorjaarsklaar maken. Komt u bij ons klussen (bijvoorbeeld een kippenren maken) of schoonmaken? 

Ervaringen van familie