Paaszaterdag: open dag Hoogerlust

woensdag 3 april 2019

Op Paaszaterdag 20 april is er op Landgoed Hogerlust, de plek waar September Muiden haar deuren zal openen, een open dag bij de Zorgboederij. Onze nieuwe buren daar zetten de deuren wagenwijd open voor iedereen die het leuk vindt een kijkje te komen nemen. 

De hele dag zijn er bij eigenaren André en Marijke op het terrein heel veel leuke activiteiten, voor jong en oud. Zo kunnen kinderen eieren schilderen en perspotjes maken, waar je een zonnebloem in kan kweken en zijn er allerlei activiteiten over de natuur rondom de zorgboerderij. Ook wij van September zullen aanwezig zijn om te vertellen over het nieuwe woonhuis van September op deze plek. Kortom: ben je benieuwd waar September Muiden komt, kom dan gezellig naar deze leuke dag!

Over Hoogerlust
Hoogerlust is een zorgboerderij en biedt dagbesteding aan mensen met een zorgindicatie. Ook is er een minirondeel met 250 kippen en een boerderijwinkel, waar meerdere, verse producten die zij zelf maken, oogsten en verwerken verkopen, zoals vlees (lam), fruit (bijvoorbeeld appels, peren en kweeperen) en seizoensgebonden groenten.