September Emmeloord

In het centrum van Emmeloord, aan de Meldestraat, komt het eerste huis van September in de Noordoostpolder. Hier komen in een nieuwbouwhuis 24 appartementen midden in een levendige woonomgeving, dichtbij winkels en andere voorzieningen. Een plek waar liefde, aandacht en betrokkenheid voor de bewoners centraal staat.

De bewoners werken in de tuin, elke dag wordt er vers gekookt en regelmatig gaan bewoners en begeleiders samen op pad; de ene keer voor een bezoek aan de winkels, dan weer een wandeling door een prachtig park.
 


 

Appartementen voor ouderen met dementie

De appartementen bij September Emmeloord zijn ongeveer 30 tot 40 m2 groot en kunnen volledig naar eigen smaak worden afgewerkt en ingericht. Bewoners kunnen hun eigen meubels meenemen, waardoor het appartement herkenbaar is, zo vertrouwd en veilig mogelijk. Zoals thuis. Uiteraard is het woonhuis voorbereid op de oude dag. Maar wel zodanig dat de huiselijkheid niet verloren gaat door onnodige aanpassingen en hulpmiddelen. Wonen bij September kan met een ZZP VV (CIZ-indicatie) 4 of 5. 

Inschrijven en meer informatie

Inschrijven voor wonen bij September Emmeloord is al mogelijk. Ook is het mogelijk een kijkje te nemen in een ander woonhuis van September in de omgeving, bijvoorbeeld in Apeldoorn of Twello. Neem hiervoor of andere informatie contact op met Martine van Pernis (coördinator nieuwe woonhuizen) via onderstaand telefoonnummer.

Neem contact met ons op: 

Martine van Pernis - Coördinator nieuwe woonhuizen
E-mail: martine.vanpernis@wonenbijseptember.nl
Telefoon: 088 18 40 160

Download de folder (PDF)

Folder September Ede

Beschikbaarheid: 
In aanbouw, inschrijven mogelijk