September Muiden

Wonen bij September in Muiden bestaat uit twee fijne woonhuizen, die net buiten het historische stadje op Zorglandgoed Hoogerlust staan. Zo kunnen ouderen met dementie op een steenworp afstand van Amsterdam wonen, in een prachtig landelijk gebied. Elk woonhuis bestaat uit twintig appartementen, voorzien van een woon-slaapgedeelte en een eigen badkamer.  

In 2020 kunnen de eerste bewoners hun intrek nemen. De woonhuizen van September staan altijd in omgevingen waar wordt geleefd, zo ook dit huis. September gelooft dat ook mensen met dementie zoals de ziekte van Alzheimer het prettigst wonen in een dergelijke omgeving, net als iedereen. Een plek waar liefde, aandacht en betrokkenheid voor de bewoners centraal staat. De bewoners werken in de tuin, elke dag wordt er vers gekookt en regelmatig gaan bewoners en begeleiders samen op pad; de ene keer voor een bezoek aan het dorpscentrum of de winkels in de buurt, dan weer een wandeling door de prachtige Noord-Hollandse natuur.
 


 

Hoogerlust

Het historische Zorglandgoed Hoogerlust, waar de woonhuizen onderdeel van zijn, ligt aan de Utrechtse Vecht. Het is prachtig gelegen onder de rook van Amsterdam in de landelijke omgeving tussen het historische Muiden en de woonstad Weesp. Op het landgoed zijn op dit moment al een dagbestedingsfaciliteiten, een landgoedwinkel en horeca. In de nabije toekomst wordt de aangrenzende wijk Weespersluis gerealiseerd. Dat brengt ook voorzieningen als winkels, een school en een sporthal: een levendige omgeving. Ook zijn er terrassen en aanlegplaatsen aan de Vecht. De bewoners genieten in Muiden van een mooie, bruisende omgeving, waar veel te doen is.

Contact

Heeft u interesse of wilt u meer weten over wonen bij September? Neem voor meer informatie contact op met Martine van Pernis (coördinator nieuwe woonhuizen) via onderstaand telefoonnummer.

Neem contact met ons op: 

Martine van Pernis - Coördinator nieuwe woonhuizen
E-mail: martine.vanpernis@wonenbijseptember.nl
Telefoon: 088 18 40 160

Download de folder (PDF)

Folder September Ede

Beschikbaarheid: 
In aanbouw, inschrijven mogelijk