Feestelijke start bouw September Bodegraven

donderdag 6 december 2018

Op donderdag 20 december gaat de bouw van September Bodegraven aan de Willem de Zwijgerstraat 20 officieel van start. Na een periode van slopen, luiden de partijen die de komende tijd bouwen aan het woonhuis voor ouderen met dementie gezamenlijk de bouwperiode feestelijk in. Opdrachtgever voor de realisatie HCRE, toezichthouder Thuismakers, aannemer Groenen en gebruiker Wonen bij September nodigen u van harte uit aanwezig te zijn bij de het officiële startmoment van deze bouwperiode, gegeven door wethouder Oskam Sociaal domein, WMO, Mantelzorg en ouderen.

De nieuwbouw biedt ruimte aan drieëntwintig ouderen met dementie. Net als alle woonhuizen van September in Nederland bouwen we ook dit woonhuis op een plaats waar het fijn wonen is. Elk huis heeft op de begane grond een gezellige ruime woonkamer en een open eetkeuken. Daar wordt met elkaar geleefd, gekookt, een spelletje gedaan of bijvoorbeeld de was gevouwen. De ingerichte woonkamer heeft altijd openslaande deuren naar tuin en terras. Gewoon, omdat elk mens het fijn vindt om de vrijheid te hebben om naar buiten te gaan als het lekker weer is.

Een warm en huiselijk gevoel 
De appartementen bij September zijn tussen de 30 tot 50 m2 groot en kunnen volledig naar eigen smaak worden afgewerkt en ingericht. Bewoners kunnen hun eigen meubels meenemen, waardoor het appartement herkenbaar is, zo vertrouwd en veilig mogelijk. Zoals thuis.

Uiteraard zijn de woonhuizen voorbereid op de oude dag. Maar wel zodanig dat de huiselijkheid niet verloren gaat door onnodige aanpassingen en hulpmiddelen.

We nodigen u van harte uit om de start van de bouw van het woonhuis in Bodegraven bij te wonen.

Programma donderdag 20 december 2018 - 15.30 tot 16.30 uur

• Welkom 
• Officiële starthandeling
• Proosten in De Munt - Marktstraat 3, 2411 BE Bodegraven

Adres

Willem de Zwijgerstraat 20
, 2411 VV Bodegraven

Aanmelden
Wilt u de start van de bouw bijwonen, dan zien wij graag uw aanmelding tegemoet via een mail naar communicatie@wonenbijseptember.nl.