Leidinggevende nieuw woonhuis

Voor onze nieuw te openen woonhuizen in Muiden zoeken wij twee leidinggevenden

Je bent een teamplayer, je wilt de zorg en dienstverlening voor ouderen met dementie beter maken én je vindt het belangrijk om betrokken te zijn bij de dagelijkse praktijk. Daarbij ben je gastvrij, stressbestendig, werk je graag oplossingsgericht en ben je niet bang om zelf beslissingen te nemen.

Wij zoeken jou voor deze positie waar zorg, liefde en aandacht samenkomen

Bij ons wonen mensen die graag hun dagelijks leven voortzetten zoals ze dat gewend zijn. En jij schept de randvoorwaarden. Daarnaast denk je mee in de commerciële activiteiten die nodig zijn voor een goed draaiend woonhuis. 

Je hebt minimaal HBO-werk- en denkniveau, aangevuld met meerjarige ervaring en kennis van de ouderenzorg, specifiek over dementie.

Wonen bij September

Bij September wonen mensen met dementie in woonhuizen voor 18 tot 24 bewoners. September Muiden zal bestaan uit twee fijne woonhuizen en ligt net buiten het historische stadje en op zorglandgoed Hoogerlust. Elk woonhuis bestaat uit twintig appartementen. Met een team van ongeveer dertig mensen zorg je ervoor dat iedereen fijn kan  leven.

"Bij September verblijven mensen niet, ze wonen er, het is hun thuis. Wij zijn een aanvulling voor de mensen in het dagelijks leven. Hierdoor kunnen ze het leven blijven leiden dat ze gewend zijn.”

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het woonhuis. Je bent (coachend) leidinggevende voor de  medewerkers, werkt samen met hen en vervult een voorbeeldfunctie. Je vindt het ook belangrijk om regelmatig diensten mee te draaien, zodat de dagelijkse praktijk geen geheimen voor je heeft. Je geeft met collega-leidinggevenden vorm en inhoud aan wonen, werken en leren bij September. 

Omdat het hier gaat om een nieuw woonhuis ben je betrokken bij de inrichting van het woonhuis en het samenstellen van de bewonersgroep. Tevens zorg jij ervoor dat er op de datum van opening een mooi team is geformeerd. Denk hierbij aan de werving en selectie en teambuilding. Hierbij krijg je ondersteuning van diverse collega’s.

Waar sta je voor?

Je staat voor de visie van September waarin de kwaliteit van leven van bewoners voorop staat. Dit doe je vanuit een positieve houding en je werkt daarbij altijd samen met de bewoners en hun verwanten. De betrokkenheid en tevredenheid van familie en naasten zijn voor jou een vanzelfsprekendheid net als de inzet van vrijwilligers. Dagelijks werk je aan het werkplezier van je directe collega’s. Daarvoor ben je aanwezig op de vloer en werk je mee waar nodig of wenselijk.  Jouw zichtbaarheid is essentieel voor onze bewoners, hun familie en naasten, het team en huisartsen en andere behandelaars.

Natuurlijk werk je binnen de juridische en financiële kaders die bij de zorg horen, waaronder het kwaliteitskader verpleeghuizen en eisen omtrent privacy. Jouw leidinggevende is een lid van het managementteam.

Jouw kwaliteiten

 • Werk- en denkniveau op HBO niveau, aangevuld met meerjarige ervaring en kennis van de ouderenzorg;
 • HBO-V opleiding (BIG-geregistreerd) en/of managementervaring is een pré;
 • Een ondernemende leidinggevende, welke zelfstandig kan werken. Je mag buiten de gebaande paden denken;
 • Goede sociale en communicatie vaardighedenervaring, waarin je instaat bent om snel te schakelen tussen o.a. medewerker, bewoner, verwanten en (para)medici;
 • Je hebt affiniteit met ouderen met dementie;
 • Je bent geduldig, consequent en gaat coachend te werk. Waar nodig neem je de leiding;
 • Je werkt graag samen met je team en collega leidinggevenden en gelooft erin dat je in gezamenlijkheid het beste resultaat behaalt;
 • Je kunt overweg met de computer en maakt je snel nieuwe systemen eigen;
 • Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je beschikt over sales- en commerciële vaardigheden.


Wij bieden jou

 • Een boeiende en uitdagende functie, in een groeiende organisatie waarin je de kans krijgt om jouw talenten te ontwikkelen;
 • Een werkplek waar je zelfstandig werkt en mee denkt aan de ontwikkeling van de organisatie;
 • Wij bieden je een dienstverband voor 36 uur per week met een salaris volgens de CAO VVT, FWG 55;
 • Je bent in aanloop tot de opening minimaal 1 dag per week beschikbaar, deze dagen zullen worden opgebouwd naar 36 uur bij de opening van het nieuwe huis;
 • Een uitgebreid inwerkprogramma, waarin je onder andere mee zal lopen in de andere woonhuizen.

Sollicitatieprocedure

In onze sollicitatieprocedure zijn drie gesprekken, het meelopen bij een woonhuis en een assessment opgenomen. Het eerste gesprek zal plaatsvinden op woensdag 27 november a.s.

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door je motivatie met CV voor woensdag 20 november a.s. naar Martine van Pernis (martine.vanpernis@wonenbijseptember.nl)

Meer informatie

Heb je vragen over deze functie of wil je meer weten over September? Je kunt bellen of mailen met Martine van Pernis - 088 18 40 160 of martine.vanpernis@wonenbijseptember.nl.

Vind je de functie interessant, maar is het woonhuis in Muiden niet de ideale werkplek? Houd onze website in de gaten voor vacatures voor andere nieuwe woonhuizen.

 

 

Woonhuis: 
Muiden
Leidinggevende: 
Martine van Pernis
Aantal uren: 
24 uur of meer
Functie: 
Leidinggevende

Sollicitatieformulier

Ervaringen van familie