Verpleegkundige niveau 4

Voor ons woonhuis in Twello zijn we per direct op zoek naar jou! Je bent een BIG-geregistreerde verpleegkundige niveau 4 en je bent boordevol passie voor ouderen met dementie. Natuurlijk ben je een superfijne collega en werk je graag samen. Want alleen samen kunnen we de beste zorg leveren. 

Om de persoonlijke en liefdevolle zorg te kunnen bieden aan de bewoners zijn we op zoek naar mensen-mensen. Zorg is mensenwerk en daarvoor hebben wij de allerbesten nodig, want de mensen die zorgen voor onze bewoners, mensen zoals jij maken het verschil.

Wonen bij September Twello

Bij September Twello wonen met ouderen met dementie in ons Landhuis en Koetshuis met in totaal 19 bewoners. Met een team van ca. dertig mensen zorg je ervoor dat deze mensen fijn kunnen leven.

"Bij September verblijven mensen niet, ze wonen er, het is hun thuis. Wij zijn een aanvulling voor de mensen in het dagelijks leven. Hierdoor kunnen ze het leven blijven leiden dat ze gewend zijn.”

Ons team is een mix van rijke ervaring, jong talent en een mix van geschoolde en minder geschoolde mensen. We geloven namelijk niet alleen in diploma’s en certificering maar vooral in empathie en een groot hart, dat kun je niet leren, dat heb je of dat heb je niet. 

Wat doe je?

Verpleegkundige niveau 4 is een nieuwe functie in woonhuis Twello. Dat betekent dat we samen gaan ontdekken hoe we jouw functie precies gaan inrichten en waar de behoeftes liggen. Extra uitdagend dus! De volgende werkzaamheden horen in ieder geval tot jouw takenpakket:

  • Proactief signaleren en voorkomen van gezondheidsrisico’s;
  • Bewaken kwaliteit en opvolging van acties uit rapportages, zorgplan en evaluaties. Je bent een voorbeeld van methodisch werken; 
  • Voorbereiden, uitvoeren en nazorg van het MDO;
  • Begeleiden/ verrichten/ ondersteunen bij voorbehouden of risicovolle delingen of wondzorg;
  • Ondersteunen bij triage voor inschakelen huisarts en/ of specialist ouderengeneeskunde;
  • Meewerken in de dagelijkse zorg.

Waar sta je voor?

Je staat voor de visie van September waarin de kwaliteit van leven van bewoners voorop staat. Dit doe je vanuit een positieve houding en je werkt daarbij altijd samen met je collega’s, bewoners en verwanten. De betrokkenheid en tevredenheid van familie en naasten zijn voor jou een vanzelfsprekendheid net als de inzet van vrijwilligers.

Wat bieden wij?

Een boeiende en uitdagende functie, in een groeiende organisatie. De functie is voor 28 – 32 uur per week. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag met zowel dag- als avonddiensten. Indien nodig ben je bereid een nacht- of weekenddienst te draaien (bijvoorbeeld in de vakantieperiode). 

Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT (inschaling FWG 40/45). Voor ons zijn juist onze medewerkers van onschatbare waarde en daarom hechten we er veel waarde aan om medewerkers een zo fijn mogelijke werkomgeving te kunnen bieden. Enerzijds door vertrouwen, loyaliteit en flexibiliteit en anderzijds door het investeren in ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van coaching en inspiratiedagen.

Interesse?

Wil jij jouw kwaliteiten inzetten om het leven van ouderen met geheugenproblemen fundamenteel te verbeteren, werk je graag in een team waar iedereen gelijk is en bij een vernieuwende en jonge organisatie die het anders doet? Vul dan onderstaand formulier in en solliciteer.

Heb je vragen? Neem dan contact op met José Driessen (leidinggevende) via jose.driessen@wonenbijseptember.nl of Cassandra van den Berg (manager kwaliteit, onderzoek en opleidingen) via cassandra.vandenberg@wonenbijseptember.nl.

 

 

Woonhuis: 
Twello
Leidinggevende: 
José Driessen
Aantal uren: 
24 uur of meer
Functie: 
Verpleegkundige niveau 4

Sollicitatieformulier

Ervaringen van familie