Meer informatie over

Wonen bij September Ede

Bent u op zoek naar een fijne nieuwe woonplek voor uzelf of een naaste, omdat thuis wonen niet meer gaat? In Ede opent eind oktober 2021 ons nieuwste woonhuis voor ouderen met geheugenproblemen. Een kleinschalig verzorgingshuis waar persoonlijke aandacht, leefplezier en betrokkenheid centraal staan.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om te wonen bij September Ede? Vul onderstaande formulier in en dan neemt Willy Dekker, leidinggevende van het woonhuis, contact met u op.

Over Wonen bij September Ede

  • Villa Richmond, het historische pand aan de Stationsweg in Ede is in oude staat herstelt en verbouwt tot een kleinschalig verzorgingshuis met 22 ruime appartementen met elk een woon-slaapgedeelte en badkamer. Het appartement is geheel naar eigen smaak in te richten, met eigen meubels. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis. 
     
  • Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. Buiten een wandeling maken, een tijdschrift lezen, meehelpen met het huishouden of een spelletje doen? We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen.
     
  • Alles draait bij September om leefplezier! Onze medewerkers hebben ongehaaste aandacht voor bewoners en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar zij blij van worden. Bewoners en begeleiders gaan regelmatig samen op pad voor een wandeling of bezoek aan een museum. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie.

Ik heb interesse, neem contact met mij op

In een vrijblijvend telefonisch gesprek vertelt leidinggevende Willy Dekker u alles over de zorgvisie van Wonen bij September. Uiteraard is er ook alle ruimte om al uw vragen te stellen over bijvoorbeeld de kosten en indicatie, het meenemen van een huisdier of het wonen bij September voor echtparen. 

Ja, ik wil weten wat de mogelijkheden zijn om te wonen bij September Ede en wil graag dat Willy Dekker contact met mij opneemt:

Als u op de open dag zelf niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunt u dat hier ook aangeven.

Zoek op trefwoord...