Ontdek alle Helpende vacatures

Werken als Helpende (Plus) bij September

Werken als Helpende (Plus) bij September, betekent dat je echt tijd en aandacht hebt voor bewoners. Bewoners zijn thuis en bepalen zelf het ritme van de dag. En dus ook hoe jouw werkdag verloopt. Dat geeft jou ontzettend veel ruimte en kansen om écht zorg te bieden die ingaat op de persoonlijke wensen van onze bewoners. 

Iedere werkdag is uniek

Wat het werken als Helpende (Plus) bij September uniek maakt, is dat we écht tijd maken om de bewoners te leren kennen: wat is iemands levensgeschiedenis? Wat zijn de hobby’s? Waar wordt een bewoner blij van of juist niet? Door de bewoner echt goed te leren kennen, kun je hem of haar echt de aandacht geven die nodig is. 

Een luisterend oor, een arm om iemand heen, samen koken, koffiedrinken, samen de was doen, samen tuinieren, lachen, huilen en begeleiden. Dit noemen wij 'Leefplezier', en dat brengt jou ook gegarandeerd veel werkplezier.

Joyce: ''Waarom ik mij thuisvoel bij wbs is heel makkelijk. De visie trekt mij aan. Wij werken met leefplezier-plannen en niet met zorgplannen. En stellen aan de bewoners de vraag: waar word je blij van? Zo zou ik ook behandeld willen worden als ik later oud ben.''

Wat doe je als Helpende (Plus) bij September?

We hoeven jou niet te vertellen wat een Helpende doet, maar bij September doen we het net even anders. Je bent uiteraard verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding van onze bewoners, ADL en als helpende plus ook voor medicatie, maar het welzijn van onze bewoners staat voorop. We werken niet taakgericht, maar bewonersgericht. 

Tijd voor gouden één-op-één momentjes

Iedere dag is er tijd voor mooie momenten met bewoners: één op één of in een groep. Wandelen of juist puzzelen? Naar de markt of even een ijsje gaan eten? Binnen September is alles zo ingericht dat iedereen in het team, iedere werkdag, tijd heeft voor dit soort gouden momentjes. 

Bekijk alle Helpende (Plus) vacatures

Eén team één taak

Of je nu Helpende, Verzorgende IG, Woonondersteuner of locatiemanager bent, iedereen is gelijkwaardig binnen het team. Samen is het hele team verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en verzorging van onze bewoners.

Amal: ''Je doet echt alles samen hier. Je hebt verschillende functies: Woonondersteuner, Helpende of Verzorgende IG. Maar een VIG-er kan hier net zo goed een avondje koken. We doen gewoon echt alles samen.'

Veel regelen we ook in het woonhuis zelf, zoals het doen van de boodschappen, eten koken en de was. Je bent dus naast de zorgtaken ook bezig met de typische taken die horen bij het huishouden en het leven als een grote familie. 

Ontdek alle Helpende (Plus) vacatures

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gediplomeerde zorgmedwerkers die met écht oprechte aandacht willen zorgen voor onze bewoners met dementie. Heb je nog geen diploma? Geen probleem, dan kun je aan de slag als Woonondersteuner. Op dit moment zijn er de volgende Helpende vacatures:

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden?

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen of doorleren? Wij bieden jou een interne opleiding aan die aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. Zo kun jij als Helpende doorgroeien tot Helpende Plus. Of van Helpende Plus doorontwikkelen tot Verzorgende IG.

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking met recruiter en Dion

Wil je - voordat je solliciteert - vrijblijvend ontdekken of het werken bij September bij jou past? Meld je aan voor een (telefonische) kennismaking met recruiter Dion én kom sfeerproeven in een woonhuis bij jou in de buurt.

Het beste bereikbaar op:
(geef het gewenste moment/dag aan waarop we contact met je nemen)

Zoek op trefwoord...