Werken bij September

Werken als ZZP'er bij Wonen bij September

Wil jij als zzp'er graag werken in een van onze mooie en fantastische woonhuizen? Dat kan! Binnen Wonen bij September kun je aan de slag als zorgprofessional.

Duobus

Wij maken gebruik van ons platform Duobus om jou als zzp'er in te zetten. Wij gebruiken dit platform zodat jij als zelfstandig ondernemer volledig in staat wordt gesteld om op een goede manier af te spraken te maken.

  • Het platform biedt een goedgekeurde modelovereenkomst namens de Belastingdienst, naast andere voordelen om concreet aan te tonen dat je voldoet aan het criterium ‘zelfstandig ondernemer’.
  • Hierbij valt onder andere te denken aan: zelfstandig plannen door middel van het bieden op de opdrachten, digitaal portfolio up-2-date, toegang tot meerdere opdrachtgevers en administratieve verlichting bij de facturatie.

Meld je direct aan via Duobus, zodat je kunt bieden op opdrachten!

Hoe meld ik me aan bij Duobus?

  • Het aanmelden is geheel gratis.
  • Als je aan de slag wilt voor onze organisatie, dan is het een vereiste om je documenten digitaal te laten scannen en controleren via onze scanservice.
  • Onze scanservice houdt in dat er op afspraak iemand bij jou thuis komt, om alle vereiste documenten in te scannen op een dag en tijdstip naar wens.
  • De kosten hiervan bedragen € 36,- en dit zijn de enige kosten die je maakt via Duobus. Er wordt geen fee berekend, waardoor je het bedrag dat je biedt ook daadwerkelijk per factuur betaald krijgt.

Let op: heb jij al een account in Duobus, maar kun je de opdrachten niet zien? Geen probleem, je hoeft dan alleen een connectie te maken met Wonen bij September.

Heb je nog vragen over het werken als ZZP binnen onze organisatie?

Neem dan direct contact op met Esmalia Palit via zzpadminsitratie@allerzorg.nl of 088-5721750.

Zoek op trefwoord...