Werken bij September Muiden

Werken bij September Muiden, dat is werken in een kleinschalig woonhuis met een unieke visie op zorg voor ouderen met dementie. Mensen die bij September wonen, zijn thuis. De bewoners bepalen het ritme en de dagindeling. Uit overtuiging dat de zorg voor ouderen met dementie beter kan, werken wij bij September namelijk anders: écht meer persoonlijke aandacht voor de bewoners. Waar het verschil wordt gemaakt door jou. Met een luisterend oor, een arm om iemand heen, samen koken, samen de was doen, samen tuinieren, lachen, huilen en begeleiden. In Muiden zijn er twee gloednieuwe (geopend in september 2020) woonhuizen van September. 

Versterk ons team in Muiden als: 

We zoeken zorgprofesionals die aan de slag willen in het woonhuis. Reageer meteen door te solliciteren op de vacatures in Muiden. Ben je enthousiast, maar wil je eerst meer informatie over het werken bij September? Neem dan contact op met onze recruiters Dion of Cathelijne via tel. 088-5723167. 

Jouw werkdag bij September Muiden 

De wensen, behoeften en de identiteit van onze bewoners vormen de basis van jouw werkdag. Je krijgt bij ons veel tijd om de bewoners te leren kennen: Wat is iemands levensgeschiedenis, wat zijn de hobby’s en waar wordt de bewoner blij van? Door de bewoner echt goed te leren kennen, kun je hem of haar echt de aandacht geven die nodig is. Om zo het leven zo prettig mogelijk te maken. Je werkt iet taakgericht, maar bewonersgericht. In het team is iedereen gelijkwaardig. Met elkaar zijn jullie verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en verzorging van de bewoners. Naast de zorginhoudelijke werkzaamheden ben je ook bezig met typische taken die horen bij het huishouden en het leven als een grote familie. 

Het team is vanaf de opening in september 2020 gestart en dat geeft volop ruimte voor jouw inbreng aan creativiteit, ervaring en enthousiasme. In Muiden werk je als één groot team voor beide woonhuizen Heide en Water. Er is een open, gezellige cultuur waarin we veel met elkaar delen, zowel persoonlijk als in het werk. Zo leren we van elkaar en bouwen we samen aan deze mooie woon- en werkplek.

Zoek op trefwoord...