Lees hier meer over ons beleid rondom het coronavirusLees meer

Over September

Ouderenhuisvesting in Nederland kan beter: minder grootschalig waardoor minder overhead en minder managementlagen nodig zijn. Geen belemmerende regels of terreur van protocollen waarin iedereen hetzelfde dagritme moet hebben. Minder massaal dan de traditionele bejaardenhuizen, maar minder duur dan het wonen op stand, iets wat slechts voor een enkeling is weggelegd. En gebaseerd op alles wat ouderen met dementie nog wel kunnen.


Wij geloven dat er meer kwaliteit geleverd moet worden met meer liefde en warmte in het dagelijks leven voor ouderen met dementie. Wij maken kleinschalig wonen met particuliere zorg mogelijk voor een bredere groep dan alleen vermogende mensen. Wij doen dit door slimmer te organiseren met minder management en meer mensen op de vloer.

Onze missie

September heeft als missie om kleinschalig wonen met zorg aan te bieden voor ouderen met dementie in woonhuizen waar liefde, aandacht en betrokkenheid centraal staan. Particuliere zorg, toegankelijk voor een bredere groep mensen dan alleen vermogende personen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek op trefwoord...