September Best

  • Open
  • 24 appartementen

Aan de Veldweg in Best, net buiten het dorpscentrum staat een September-woonhuis met 24 appartementen voor ouderen met dementie. Het woonhuis is van alle gemakken voorzien en staat in een mooie, rustige omgeving met alle voorzieningen in de buurt. Naast het woonhuis staat een gezondheidscentrum voor de inwoners van Best en omgeving. Het is een plek waar liefde, aandacht en betrokkenheid centraal staan.

Een thuisgevoel

Mensen die bij September Best wonen, zijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. Buiten een wandeling maken, de krant lezen, meehelpen met het huishouden of een spelletje doen? We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen.

Sfeer proeven?

Komt u kennismaken? Bel of mail naar locatiemanager Karin van Heck via 06 401 160 80 of karin.vanheck@wonenbijseptember.nl om een afspraak in te plannen voor een persoonlijke rondleiding waarin u al uw vragen kunt stellen.

Wilt u liever teruggebeld worden, laat dan hier uw gegevens achter. 

Leefplezier

Alles draait in dit woonhuis om leefplezier! Onze medewerkers hebben ongehaaste aandacht voor bewoners en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar zij blij van worden. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie of om te blijven mee-eten. Er is ook een logeerkamer voor bezoek. Een klein huisdier mee? Dat is bespreekbaar en afhankelijk van het aantal huisdieren al aanwezig in het woonhuis.

Het woonhuis en de appartementen

  • September Best heeft gezellig en warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar een fijne tuin.
  • Naast de gezamenlijke ruimtes heeft iedere bewoner een fijn appartement tussen de 30 en 40 m2 groot met woon-slaapgedeelte en badkamer.
  • Het appartement is geheel naar eigen smaak in te richten, met eigen meubels. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis.
  • De September-huizen zijn open woonhuizen. Dat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen en zelf naar buiten kunnen om bijvoorbeeld een wandeling te maken. 

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5

Kosten

Wonen bij September in Best kan vanaf 2580 euro per maand, de meest voorkomende prijs is 3150 euro. De huur, servicekosten, eten en drinken, wassen en strijken en andere huishoudelijke werkzaamheden zijn in de maandelijkse woonkosten opgenomen. De woonkosten variëren per type, grootte en de ligging van het appartement. Lees hier meer over kosten en ondersteuning.

Meer informatie of een rondleiding?

Heeft u interesse of wilt u meer weten over wonen bij September? Voor meer informatie of een rondleiding kunt u contact opnemen leidinggevende Karin van Heck via 06 - 401 160 80 of karin.vanheck@wonenbijseptember.nl.

Zoek op trefwoord...