September Best

  • Open
  • 24 appartementen
  • Beschikbaar

Aan de Veldweg in Best, net buiten het dorpscentrum staat een September-woonhuis met 24 appartementen voor ouderen met dementie. Het woonhuis is van alle gemakken voorzien en staat in een mooie, rustige omgeving met alle voorzieningen in de buurt. Naast het woonhuis van September staat een gezondheidscentrum voor de inwoners van Best en omgeving. Beide gebouwen passen met hun karakteristieke, landelijke, ruime uitstraling goed in het landschap rond Best en bij de huizen die al aan de Veldweg en omgeving staan. 

Een thuisgevoel

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. Buiten een wandeling maken, de krant lezen, meehelpen met het huishouden of een spelletje doen? We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen.

Leefplezier

Alles draait bij September om leefplezier! Onze medewerkers hebben ongehaaste aandacht voor bewoners en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar zij blij van worden. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie. Een klein huisdier mee? Dat is bespreekbaar en afhankelijk van het aantal huisdieren al aanwezig in het woonhuis.

Het woonhuis en de appartementen

Alle woonhuizen hebben gezellig en warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar een fijne tuin. Naast de gezamenlijke ruimtes krijgt iedere bewoner een fijn appartement tussen de 30 en 40 m2 groot met woon-slaapgedeelte en badkamer. Het appartement is geheel naar eigen smaak in te richten, met eigen meubels. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis. De September-huizen zijn open woonhuizen. Dat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen en zelf naar buiten kunnen om bijvoorbeeld een wandeling te maken. 

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5

Kosten

Wonen bij September in Best kan vanaf € 1983,- per maand. De huur, servicekosten, eten en drinken, wassen en strijken en andere huishoudelijke werkzaamheden zijn in de maandelijkse woonkosten opgenomen. De woonkosten variëren per type, grootte en de ligging van het appartement. Lees hier meer over kosten en ondersteuning.

Met informatie

Heeft u interesse of wilt u meer weten over wonen bij September? Voor meer informatie kunt u contact opnemen leidinggevende Karin van Heck via 06 - 401 160 80 of karin.vanheck@wonenbijseptember.nl.

Zoek op trefwoord...