Lees hier meer over ons beleid rondom het coronavirusLees meer

Open in 2020

September Best

  • In aanbouw
  • 24 appartementen
  • 2020

Aan de Veldweg in Best, net buiten het dorpscentrum komen 24 appartementen voor ouderen met dementie met daarbij ruime gemeenschappelijke woonkamers en buitenruimte, voorzien van alle gemakken in een mooie, rustige omgeving waar alle voorzieningen in de buurt zijn. Naast het woonhuis van September komt een gezondheidscentrum voor de inwoners van Best en omgeving. Beide gebouwen passen met hun karakteristieke, landelijke, ruime uitstraling goed in het landschap rond Best en bij de huizen die al aan de Veldweg en omgeving staan.  

Het is de bedoeling dat de eerste bewoners in het eind 2020/begin 2021 hun intrek nemen. Net als andere woonhuizen van September staat ook dit huis in een omgeving waar wordt geleefd. De organisatie gelooft dat ook mensen met dementie, zoals de ziekte van Alzheimer het prettigst wonen in een dergelijke omgeving, net als iedereen.  

Thuis

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij leven hun dagelijks leven zoals ze dat gewend waren, op een plek waar zij veilig zijn. 24-uurszorg is hierbij vanzelfsprekend, verder staat het team dag en nacht klaar om de mensen een fijn dag te bezorgen. Ze weten wat u fijn vindt, wat uw hobby’s zijn, waar u blij van wordt. Dat maakt het leven bij September plezierig. Ook familie mag altijd langskomen, mee-eten is vanzelfsprekend. 

Contact

Heeft u interesse of wilt u meer weten over wonen bij September? Voor meer informatie kunt u contact opnemen Elmy Blonk. U vindt haar contactgegevens op deze pagina.

Zoek op trefwoord...