Lees hier meer over ons beleid rondom het coronavirusLees meer

Open in 2022

September Boxtel

  • Verwacht
  • 24 appartementen
  • 2022

In het Brabantse Boxtel komt aan de prachtige monumentale Baroniestraat een woonhuis van September waar 24 ouderen met dementie in 2022 kunnen wonen. Het pand zal, net als alle andere huizen van September, de uitstraling krijgen van een gewoon huis, het ontwerp is afgestemd op de monumentale bebouwing in de buurt. Dit woonhuis zal komen naast het kerkgebouw van de rooms-katholieke Heilig Hart van Jezuskerk.

Mensen die in een huis van September wonen, zijn thuis. Ze wonen in een omgeving waar ze met trots en een goed gevoel naar terug gaan, terwijl ze het dagelijks leven zoveel mogelijk voortzetten zoals ze dat gewend waren. 24-uurszorg is vanzelfsprekend, verder staat het team dag en nacht klaar om de mensen een fijn dag te bezorgen. Ze weten wat u fijn vindt, wat uw hobby’s zijn, waar u blij van wordt. Dat maakt het leven bij September plezierig. Ook familie mag altijd langskomen, mee-eten is vanzelfsprekend. 

Een thuisgevoel

De appartementen bij September zijn tussen de 31 en 38 m2 groot en kunnen volledig naar eigen smaak worden afgewerkt en ingericht. Bewoners kunnen hun eigen meubels meenemen, waardoor het appartement herkenbaar is, zo vertrouwd en veilig mogelijk. Zoals thuis. Uiteraard zijn de woonhuizen voorbereid op de oude dag. Maar wel zodanig dat de huiselijkheid niet verloren gaat door onnodige aanpassingen en hulpmiddelen. Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5. 

Contact

Heeft u interesse of wilt u meer weten over wonen bij September? Neem voor meer informatie contact op met woonconsulent Elmy Blonk. U vindt haar contactgegevens op deze pagina.

Zoek op trefwoord...