Lees hier meer over ons beleid rondom het coronavirusLees meer

Open in juni 2021

September Ede

  • In aanbouw
  • 22 appartementen
  • 2021

Wonen bij September herstelt Villa Richmond, het historische pand aan de Stationsweg in Ede in oude staat en verbouwt dit tot een fijn woonhuis voor ouderen met dementie. Er komen 22 appartementen, deels in het bestaande woonhuis, deels in de aan te bouwen nieuwbouw. Halverwege 2021 kunnen de eerste bewoners hun intrek nemen. De woonhuizen van September staan altijd in omgevingen waar wordt geleefd, zo ook dit huis. De organisatie gelooft dat ook mensen met dementie, zoals de ziekte van Alzheimer, het prettigst wonen in een dergelijke omgeving, net als iedereen. 

Thuis

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij leven hun dagelijks leven zoals ze dat gewend waren, op een plek waar zij veilig zijn. 24-uurszorg is hierbij vanzelfsprekend, verder staat het team dag en nacht klaar om de mensen een fijn dag te bezorgen. Ze weten wat u fijn vindt, wat uw hobby’s zijn, waar u blij van wordt. Dat maakt het leven bij September plezierig. Ook familie mag altijd langskomen, mee-eten is vanzelfsprekend. 

Restauratie historisch pand Villa Richmond

Villa Richmond is een huis met een rijk historisch verleden. In 2017 werd het pand getroffen door een uitslaande brand, waardoor het veel schade opliep. September herstelt het monument weer in ere. 

Contact

Heeft u interesse of wilt u meer weten over wonen bij September? Neem voor meer informatie contact op met woonconsulent Elmy Blonk via elmy.blonk@wonenbijseptember.nl of 088 - 572 32 35.

Ontdek hoe het is om te Wonen bij September

Medewerkers, bewoners en familie van vertellen.

 

Zoek op trefwoord...