September Ede Villa Richmond

  • Open
  • 22 appartementen
  • Direct beschikbaar, neem contact op

Villa Richmond, het historische pand aan de Stationsweg in Ede is een fijn woonhuis voor ouderen met dementie. Er zijn 22 appartementen, deels in het bestaande woonhuis, deels in een stuk nieuwbouw. Achter het woonhuis is een prachtige grote parktuin, waarin de monumentale bomen van oudsher nog staan te pronken. In dit woonhuis staan liefde, aandacht en betrokkenheid centraal.

Een thuisgevoel

Mensen die bij September Ede "Villa Richmond" wonen, zijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. Buiten een wandeling maken, een tijdschrift lezen, meehelpen met het huishouden of een spelletje doen? We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen.

Sfeer proeven? 

Komt u kennismaken? Bel of mail naar locatiemanager Willy Dekker via 06 344 732 58 of willy.dekker@wonenbijseptember.nl om een afspraak in te plannen voor een persoonlijke rondleiding waarin u al uw vragen kunt stellen.

Wilt u liever teruggebeld worden, laat dan hier uw gegevens achter.

Leefplezier

Alles draait in dit woonhuis om leefplezier! Onze medewerkers hebben ongehaaste aandacht voor bewoners en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar zij blij van worden. Bewoners en begeleiders gaan regelmatig samen op pad. De ene keer voor een bezoek aan de winkels in de buurt, dan weer voor een wandeling door het centrum of een bezoek aan een museum. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie of om te blijven mee-eten. Er is ook een logeerkamer voor bezoek. Een klein huisdier mee? Dat is bespreekbaar en afhankelijk van het aantal huisdieren al aanwezig in het woonhuis. 

Het woonhuis en de appartementen

Alle woonhuizen hebben gezellig en warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar een fijne tuin. Naast de gezamenlijke ruimtes heeft iedere bewoner een fijn appartement tussen de 30 en 40 m2 groot met woon-slaapgedeelte en badkamer. Het appartement is geheel naar eigen smaak in te richten, met eigen meubels. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis. De September-huizen zijn open woonhuizen. Dat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen en zelf naar buiten kunnen om bijvoorbeeld een wandeling te maken. 

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5

Kosten

Wonen bij September Ede "Villa Richmond" is mogelijk vanaf 3300 euro per maand, de meest voorkomende prijs is 3905 euro. De huur, servicekosten, eten en drinken, wassen en strijken en andere huishoudelijke werkzaamheden zijn in de maandelijkse woonkosten opgenomen. De woonkosten variëren per type, grootte en de ligging van het appartement. Lees hier meer over kosten en ondersteuning

Meer informatie of een rondleiding?

Heeft u interesse of wilt u meer weten over wonen bij September? Neem dan contact op met leidinggevende Willy Dekker via willy.dekker@wonenbijseptember.nl of 06 - 344 732 58. In het tweede kwartaal van 2023 opent September nog een huis in Ede, neemt u ook eens een kijkje op September Ede Eshofweg.

Zoek op trefwoord...