September Emmeloord

  • Open
  • 24 appartementen
  • Direct beschikbaar, neem contact op

In het centrum van Emmeloord, aan de Meldestraat, wonen ouderen met dementie in een fijne, warme en geborgen omgeving. Sinds kort zijn ook ouderen die door een fysieke beperking niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen hier van harte welkom.

Een thuisgevoel

September Emmeloord is een kleinschalig, warm en geborgen thuis met 24 appartementen voor ouderen die door dementie of een fysieke beperking niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Het twee verdiepingen tellende woonhuis staat in een levendige nieuwbouwwijk aan de rand van het centrum. In de directe omgeving zijn o.a. een supermarkt, bloemenzaak en twee scholen te vinden. Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. Buiten een wandeling maken, de krant lezen, meehelpen met koken of een spelletje doen? We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen.

Sfeer proeven?

Iedere eerste maandag van de maand: inloopdag
U kunt dan tussen 10.00 en 16.00 uur vrijblijvend een kijkje komen nemen bij September in Emmeloord. De zorgmedewerkers geven u graag een rondleiding. U kunt binnenlopen zonder afspraak. 

Wilt u zich liever vooraf aanmelden?
Bel dan naar locatiemanager Marijke Hoekstra om een afspraak in te plannen voor een persoonlijke rondleiding waarin u al uw vragen kunt stellen. Marijke Hoekstra is bereikbaar via 06 - 257 460 96 of marijke.hoekstra@wonenbijseptember.nl.

Wilt u liever teruggebeld worden, laat dan hier uw gegevens achter.

Leefplezier

Alles draait bij September om leefplezier! Onze medewerkers hebben ongehaaste aandacht voor bewoners en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar zij blij van worden. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie of om te blijven mee-eten. Er is ook een logeerkamer voor bezoek. Een klein huisdier mee? Dat is bespreekbaar en afhankelijk van het aantal huisdieren al aanwezig in het woonhuis. 

Het woonhuis en de appartementen

Alle woonhuizen hebben gezellig en warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar een fijne tuin. Naast de gezamenlijke ruimtes krijgt iedere bewoner een fijn appartement tussen de 30 en 40 m2 groot met woon-slaapgedeelte en badkamer. Het appartement is geheel naar eigen smaak in te richten, met eigen meubels. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis. De September-huizen zijn open woonhuizen. Dat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen en zelf naar buiten kunnen om bijvoorbeeld een wandeling te maken. 

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5

Kosten

Wonen bij September in Emmeloord is al mogelijk vanaf 1970 euro per maand, de meest voorkomende prijs is 2485 euro. De huur, servicekosten, eten en drinken, wassen en strijken en andere huishoudelijke werkzaamheden zijn in de maandelijkse woonkosten opgenomen. De woonkosten variëren per type, grootte en de ligging van het appartement. Lees hier meer over kosten en ondersteuning.

Meer informatie of een rondleiding

Neem voor meer informatie of een rondleiding contact op met Marijke Hoekstra, leidinggevende van September Emmeloord via marijke.hoekstra@wonenbijseptember.nl of 06 - 257 460 96.

 

Zoek op trefwoord...