Lees hier meer over ons beleid rondom het coronavirusLees meer

Open in 2020

September Emmeloord

  • In aanbouw
  • 24 appartementen
  • 2020

In het centrum van Emmeloord, aan de Meldestraat, komt het eerste huis van September in de Noordoostpolder. Hier komen in een nieuwbouwhuis 24 appartementen midden in een levendige woonomgeving, dichtbij winkels en andere voorzieningen. Een plek waar liefde, aandacht en betrokkenheid voor de bewoners centraal staat.

Thuis 

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij leven hun dagelijks leven zoals ze dat gewend waren, op een plek waar zij veilig zijn. 24-uurszorg is hierbij vanzelfsprekend, verder staat het team dag en nacht klaar om de mensen een fijn dag te bezorgen. Ze weten wat u fijn vindt, wat uw hobby’s zijn, waar u blij van wordt. Dat maakt het leven bij September plezierig. Ook familie mag altijd langskomen, mee-eten is vanzelfsprekend. 

Zo kunnen de bewoners bijvoorbeeld werken in de tuin, elke dag wordt er vers gekookt en regelmatig gaan bewoners en begeleiders samen op pad; de ene keer voor een bezoek aan de winkels, dan weer een wandeling door een prachtig park of de buurt. 

Appartementen voor ouderen met dementie

De appartementen bij September Emmeloord zijn ongeveer 30 tot 40 m2 groot en kunnen volledig naar eigen smaak worden afgewerkt en ingericht. Bewoners kunnen hun eigen meubels meenemen, waardoor het appartement herkenbaar is en vertrouwd en veilig voelt. Zoals thuis. Uiteraard is het woonhuis voorbereid op de oude dag. Maar wel zodanig dat de huiselijkheid niet verloren gaat door onnodige aanpassingen en hulpmiddelen. Wonen bij September kan met een ZZP VV (CIZ-indicatie) 4 of 5. 

Inschrijven en meer informatie

Inschrijven voor wonen bij September Emmeloord is mogelijk. Ook is het mogelijk een kijkje te nemen in een ander woonhuis van September in de omgeving, bijvoorbeeld in Apeldoorn of Twello. Neem hiervoor of andere informatie contact op met Marijke Hoekstra. Haar contactgegevens staan rechts op de pagina.

Zoek op trefwoord...