September Heerenveen

  • Open
  • 48 appartementen
  • 2022

De Kruiskerk aan de Burgemeester Falkenaweg is verbouwd tot twee woonhuizen met in totaal 48 appartementen voor ouderen met dementie. De kerk is bijna honderd jaar oud en heeft tot 2012 dienst gedaan als kerk van de Protestantse Wijkgemeente Heerenveen. De herbestemming betekent dat de kerk goed behouden blijft. Er komt weer ‘leven’ in. 

Een thuisgevoel

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. Buiten een wandeling maken, de krant lezen, meehelpen de was opvouwen of een spelletje doen? We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen.

Sfeer proeven

Wilt u sfeer komen proeven tijdens een persoonlijke rondleiding? U bent van harte welkom! Bel of mail naar Monique Hulzebosch via 06 - 407 964 38 of monique.hulzebosch@wonenbijseptember.nl om een afspraak te maken. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter.

Leefplezier

Alles draait bij September om leefplezier! Onze medewerkers hebben ongehaaste aandacht voor bewoners en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar zij blij van worden. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie of om te blijven mee-eten. Er is ook een logeerkamer voor bezoek. Een klein huisdier mee? Dat is bespreekbaar en afhankelijk van het aantal huisdieren al aanwezig in het woonhuis.

Het woonhuis en de appartementen

Wonen bij September Heerenveen heeft gezellig en warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar een fijne tuin. Naast de gezamenlijke ruimtes krijgt iedere bewoner een fijn appartement tussen de 27 en 42 m2 groot met woon-slaapgedeelte en badkamer. Het appartement is geheel naar eigen smaak in te richten, met eigen meubels. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis. De September-huizen zijn open woonhuizen. Dat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen en zelf naar buiten kunnen om bijvoorbeeld een wandeling te maken. 

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5

Kosten

Wonen bij September Heerenveen kan al vanaf 2409 euro per maand, de meest voorkomende prijs is 2733 euro. De huur, servicekosten, eten en drinken, wassen en strijken en andere huishoudelijke werkzaamheden zijn in de maandelijkse woonkosten opgenomen. De woonkosten variëren per type, grootte en de ligging van het appartement. Lees hier meer over kosten en ondersteuning.. Lees hier meer over kosten en ondersteuning.

Meer informatie of een rondleiding?

Wilt u meer informatie? Of een keertje langskomen voor een persoonlijke rondleiding? U bent van harte welkom! Neem hiervoor contact op met Monique Hulzebosch via monique.hulzebosch@wonenbijseptember.nl of 06 - 407 964 38

Werken bij September Heerenveen

Wi je werken bij September Heerenveen? Leuk! Op dit moment is ons team compleet, maar je mag altijd jouw gegevens achterlaten via dit formulier. Wanneer we weer op zoek zijn naar versterking neemt onze recruiter Dion direct contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Zoek op trefwoord...