September Heerenveen

  • Open
  • 48 appartementen
  • Direct beschikbaar, neem contact op

Zoekt u een fijn kleinschalig verzorgingshuis in Heerenveen? De Kruiskerk aan de Burgemeester Falkenaweg is verbouwd tot twee woonhuizen met in totaal 48 appartementen voor ouderen met dementie. De kerk is bijna honderd jaar oud en heeft tot 2012 dienst gedaan als kerk van de Protestantse Wijkgemeente Heerenveen. De herbestemming betekent dat de kerk goed behouden blijft en dat er weer 'leven' in is gekomen. 

Een verzorgingshuis dat draait om het thuisgevoel 

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. Buiten een wandeling maken, de krant lezen, meehelpen de was opvouwen of een spelletje doen? We hebben betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen.

Sfeer proeven?

Elke woensdag inloopochtend

Elke woensdag organiseren wij een inloopochtend zonder afspraak. U bent tussen 10.30 en 11.30 uur van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in ons mooie huis. Wij geven u graag een rondleiding. Koffie of thee met wat lekkers staat klaar.

Wilt u zich liever vooraf aanmelden?

Bel of mail naar locatiemanager Judit Zijlstra via 06 - 408 363 31 of judit.zijlstra@wonenbijseptember.nl om een afspraak in te plannen voor een persoonlijke rondleiding waarin u al uw vragen kunt stellen.

Wilt u liever teruggebeld worden, laat dan hier uw gegevens achter.

Leefplezier staat voorop

Alles draait bij September om leefplezier! Onze medewerkers hebben ongehaaste aandacht voor bewoners en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar zij blij van worden. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie of om te blijven mee-eten. Er is ook een logeerkamer voor bezoek. Een klein huisdier mee? Dat is bespreekbaar en afhankelijk van het aantal huisdieren al aanwezig in het woonhuis.

Het woonhuis en de appartementen

Wonen bij September Heerenveen heeft gezellige, warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar een tuin met groot terras. Naast de gezamenlijke ruimtes heeft iedere bewoner een fijn appartement tussen de 27 en 42 m2 groot met woon-slaapgedeelte en badkamer. Het appartement is geheel naar eigen smaak in te richten, met eigen meubels. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. We willen dat het niet aanvoelt als een verpleeghuis, maar 'gewoon' als thuis. De September-huizen zijn open woonhuizen. Dat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen en zelf naar buiten kunnen om bijvoorbeeld een wandeling te maken. 

Welke indicatie is nodig om te wonen bij Septemer?

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5

Kosten

Wonen bij September Heerenveen kan al vanaf 2455 euro per maand, de gemiddelde prijs is 2885 euro. De huur, servicekosten, eten en drinken, wassen en strijken en andere huishoudelijke werkzaamheden zijn in de maandelijkse woonkosten opgenomen. De woonkosten variëren per type, grootte en ligging van het appartement. Lees hier meer over kosten en ondersteuning.

Meer informatie of een rondleiding?

Wilt u meer informatie of een persoonlijke rondleiding? U bent van harte welkom! Neem hiervoor contact op met Judit Zijlstra via 06 - 408 363 31 of judit.zijlstra@wonenbijseptember.nl

Werken bij September Heerenveen

Wil je werken bij September Heerenveen? Leuk! Op dit moment is ons team compleet, je mag altijd jouw gegevens achterlaten via dit formulier. Wanneer we weer versterking nodig hebben, neemt onze recruiter contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Zoek op trefwoord...