Lees hier meer over ons beleid rondom het coronavirusLees meer

September Muiden

  • Open
  • 40 appartementen
  • Niet direct beschikbaar, neem contact op

Wonen bij September in Muiden bestaat uit twee fijne woonhuizen, die net buiten het historische stadje op Zorglandgoed Hoogerlust staan. Zo kunnen ouderen met dementie op een steenworp afstand van Amsterdam wonen, in een prachtig landelijk gebied. Elk woonhuis bestaat uit twintig appartementen, voorzien van een woon-slaapgedeelte en een eigen badkamer.

De eerste bewoners hebben in september 2020 hun intrek genomen. De woonhuizen van September staan altijd in omgevingen waar wordt geleefd, zo ook dit huis. September gelooft dat ook mensen met dementie, zoals de ziekte van Alzheimer, het prettigst wonen in een dergelijke omgeving, net als iedereen. Een plek waar liefde, aandacht en betrokkenheid voor de bewoners centraal staat. 

Hoogerlust

Het historische Zorglandgoed Hoogerlust, waar de woonhuizen onderdeel van zijn, ligt aan de Utrechtse Vecht. Het is prachtig gelegen onder de rook van Amsterdam in de landelijke omgeving tussen het historische Muiden en de woonstad Weesp. Op het landgoed zijn op dit moment al een dagbestedingsfaciliteiten, een landgoedwinkel en horeca. In de nabije toekomst wordt de aangrenzende wijk Weespersluis gerealiseerd. Dat brengt ook voorzieningen als winkels, een school en een sporthal: een levendige omgeving. Ook zijn er terrassen en aanlegplaatsen aan de Vecht. De bewoners genieten in Muiden van een mooie, bruisende omgeving, waar veel te doen is.

Thuis 

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij leven hun dagelijks leven zoals ze dat gewend waren, op een plek waar zij veilig zijn. 24-uurszorg is hierbij vanzelfsprekend, verder staat het team dag en nacht klaar om de mensen een fijn dag te bezorgen. Ze weten wat u fijn vindt, wat uw hobby’s zijn, waar u blij van wordt. Zo werken bewoners regelmatig in de tuin, elke dag wordt er vers gekookt en gaan bewoners en begeleiders samen op pad; de ene keer voor een bezoek aan het dorpscentrum of de winkels in de buurt, dan weer een wandeling door de prachtige Noord-Hollandse natuur. Dat maakt het leven bij September plezierig. Ook familie mag altijd langskomen, mee-eten is vanzelfsprekend.

Contact

Heeft u interesse of wilt u meer weten over wonen bij September? Neem voor meer informatie contact op met Anieke Eikelenboom (leidinggevende Muiden) via 088 - 572 32 22.

Zoek op trefwoord...