September Muiden

  • Open
  • 42 appartementen
  • Direct beschikbaar, neem contact op

Wonen bij September in Muiden bestaat uit twee fijne woonhuizen, Huis Water en Huis Weide, die net buiten het historische stadje op Zorglandgoed Hoogerlust staan. Zo kunnen ouderen met dementie op een steenworp afstand van Amsterdam, in een prachtig landelijk gebied, wonen. Elk woonhuis bestaat uit 21 appartementen. In de huizen staan liefde, aandacht en betrokkenheid voor de bewoners centraal staat. 

Een thuisgevoel

Mensen die bij September Muiden wonen, zijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. Buiten een wandeling maken, de krant lezen, meehelpen met koken of een spelletje doen? We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen.

Sfeer proeven?

Komt u kennismaken? Bel of mail naar locatiemanager Tina Ujvari via 06 - 405 168 94 of tina.ujvari@wonenbijseptember.nl om een afspraak in te plannen voor een persoonlijke rondleiding waarin u al uw vragen kunt stellen.

Wilt u liever teruggebeld worden, laat dan hier uw gegevens achter.

Leefplezier

Alles draait in deze woonhuizen om leefplezier! Er is ongehaaste aandacht voor bewoners en onze medewerkers weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar zij blij van worden. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie of om te blijven mee-eten. Er is ook een logeerkamer voor bezoek. Een klein huisdier mee? Dat is bespreekbaar en afhankelijk van het aantal huisdieren al aanwezig in het woonhuis. Belangrijk is in ieder geval dat de bewoner nog zelf voor het dier kan zorgen.

Het woonhuis en de appartementen

Alle woonhuizen hebben gezellig en warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar een fijne tuin. Naast de gezamenlijke ruimtes heeft iedere bewoner een ruim appartement tussen de 28 en ongeveer 35m2 groot met woon-slaapgedeelte en badkamer. Het appartement is geheel naar eigen smaak in te richten, met eigen meubels. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis. De September-huizen zijn open woonhuizen. Dat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen en zelf naar buiten kunnen om bijvoorbeeld een wandeling te maken in de tuin, op het landgoed of naar het fraaie stadje Muiden.

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5

Kosten

Wonen bij September in Muiden kan al vanaf 2575 per maand, de meest voorkomende prijs is 2960 euro. De huur, servicekosten, eten en drinken, wassen en strijken en andere huishoudelijke werkzaamheden zijn in de maandelijkse woonkosten opgenomen. De woonkosten variëren per type, grootte en de ligging van het appartement. Lees hier meer over kosten en ondersteuning.

Meer informatie of een rondleiding?

Heeft u interesse of wilt u meer weten over wonen bij September? Neem dan contact op met Tina Ujvari via 06 - 405 168 94 of tina.ujvari@wonenbijseptember.nl

 

Hoogerlust

Het historische Zorglandgoed Hoogerlust, waar de woonhuizen op staan, ligt aan de Utrechtse Vecht. Het is prachtig gelegen onder de rook van Amsterdam in een landelijke omgeving tussen het historische Muiden en de woonstad Weesp. Op het landgoed is een landgoedwinkel aanwezig. In de toekomst wordt de aangrenzende wijk, Weespersluis, gerealiseerd. Dat brengt ook voorzieningen als winkels, een school en een sporthal. Een hele levendige omgeving om in te wonen dus!

Zoek op trefwoord...