Lees hier meer over ons beleid rondom het coronavirusLees meer

September Nijverdal

  • Open
  • 20 appartementen
  • Direct beschikbaar

September Nijverdal is een prachtig, nieuw, mooi ingericht en ruim woonhuis. Het is gebouwd op een plaats waar het fijn wonen is, middenin een woonwijk, vlakbij het centrum. Het woonhuis heeft op de begane grond gezellige, ruime woonkamers en een open eetkeuken. Daar wordt met elkaar geleefd, gekookt, een spelletje gedaan of bijvoorbeeld de was gevouwen. De ingerichte woonkamers hebben openslaande deuren naar tuin en terras. Gewoon, omdat elk mens het fijn vindt om de vrijheid te hebben om naar buiten te gaan als het lekker weer is. Een warm en huiselijk gevoel. Bij September Nijverdal kunnen 20 mensen wonen, allemaal in hun eigen appartement met eigen badkamer en uitzicht op de grote, lichte voor- of achtertuin.

Het huis in Nijverdal is ontworpen in de stijl van de huizen in de omgeving. Op het oude terrein van de Arbo Unie aan de Salomonsonstraat ziet u drie woonhuizen, maar achter de voordeur vindt u één huis. Een gezellig thuis, met veel ruimtes om gezamenlijk de dag te leven, maar ook genoeg plekken om privé met verwanten te kunnen zijn.

Een thuisgevoel

De appartementen bij September Nijverdal zijn tussen de 31 en 38 m2 groot en kunnen volledig naar eigen smaak worden afgewerkt en ingericht. Bewoners kunnen hun eigen meubels meenemen, waardoor het appartement herkenbaar is, zo vertrouwd en veilig mogelijk. Zoals thuis. Uiteraard zijn de woonhuizen voorbereid op de oude dag. Maar wel zodanig dat de huiselijkheid niet verloren gaat door onnodige aanpassingen en hulpmiddelen. Wonen bij September kan met een zorgprofiel VV 04 of VV 05.

Wij bieden partners de mogelijkheid om mee te verhuizen naar September Nijverdal. Ook bieden wij mogelijkheden voor logeren aan verwanten en partners.

Kosten

Wonen bij September Nijverdal kan al vanaf 1450 euro per maand.

Inschrijven en meer informatie

Het is altijd mogelijk een kijkje te nemen in het woonhuis, een keertje mee te eten of gezellig een middag te komen ervaren hoe het leven en wonen bij September is. Neem hiervoor of andere informatie contact op met de leidinggevende van het huis via hiernaast genoemd telefoonnummer.

Zoek op trefwoord...