September Nijverdal

  • Open
  • 20 appartementen
  • Direct beschikbaar, neem contact op

September Nijverdal is een prachtig woonhuis voor mensen met dementie. Op het oude terrein van de Arbo Unie aan de Salomonsonstraat ziet u drie woonhuizen, maar achter de voordeur vindt u één huis. Een gezellig thuis, met veel ruimtes om gezamenlijk de dag te leven, maar ook genoeg plekken om privé met verwanten te kunnen zijn. Het is hier fijn wonen, middenin een woonwijk, vlakbij het centrum. September Nijverdal heeft 20 appartementen met eigen badkamer en uitzicht op de grote, lichte voor- of achtertuin. Het huis in Nijverdal is ontworpen in de stijl van de huizen in de omgeving.

Wij bieden partners de mogelijkheid om mee te verhuizen naar September Nijverdal. Ook zijn er logeermogelijkheden voor verwanten en partners.

Een thuisgevoel

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. Buiten een wandeling maken, de krant lezen, meehelpen met koken of een spelletje doen? We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen.

Leefplezier

Alles draait bij September om leefplezier! Onze medewerkers hebben ongehaaste aandacht voor bewoners en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar ze blij van worden. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie. Een klein huisdier mee? Dat is bespreekbaar en afhankelijk van het aantal huisdieren al aanwezig in het woonhuis. 

Het woonhuis en de appartementen

Alle woonhuizen hebben gezellig en warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar een fijne tuin. Naast de gezamenlijke ruimtes krijgt iedere bewoner een fijn appartement tussen de 30 en 38 m2 groot met woon-slaapgedeelte en badkamer. Het appartement is geheel naar eigen smaak in te richten, met eigen meubels. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis. De September-huizen zijn open woonhuizen. Dat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen en zelf naar buiten kunnen om bijvoorbeeld een wandeling te maken. 

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5

Kosten

Wonen bij September in Nijverdal kan al vanaf € 1723,- per maand. De huur, servicekosten, eten en drinken, wassen en strijken en andere huishoudelijke werkzaamheden zijn in de maandelijkse woonkosten opgenomen. De woonkosten variëren per type, grootte en de ligging van het appartement. Lees hier meer over kosten en ondersteuning.

Meer informatie

Het is altijd mogelijk een kijkje te nemen in het woonhuis, een keertje mee te eten of gezellig een middag te komen ervaren hoe het leven en wonen bij September is. Neem hiervoor contact op met Monique Hulzebosch, 06 - 407 964 38 of monique.hulzebosch@wonenbijseptember.nl.

Zoek op trefwoord...