Lees hier meer over ons beleid rondom het coronavirusLees meer

September Nijverdal

  • Open
  • 20 appartementen
  • Direct beschikbaar

September Nijverdal is een mooi ingericht en ruim woonhuis. Het is gebouwd op een plaats waar het fijn wonen is, middenin een woonwijk, vlakbij het centrum. Bij September Nijverdal kunnen 20 mensen wonen, allemaal in hun eigen appartement met eigen badkamer en uitzicht op de grote, lichte voor- of achtertuin. Het huis in Nijverdal is ontworpen in de stijl van de huizen in de omgeving. Op het oude terrein van de Arbo Unie aan de Salomonsonstraat ziet u drie woonhuizen, maar achter de voordeur vindt u één huis. Een gezellig thuis, met veel ruimtes om gezamenlijk de dag te leven, maar ook genoeg plekken om privé met verwanten te kunnen zijn.

Wij bieden partners de mogelijkheid om mee te verhuizen naar September Nijverdal. Ook zijn er logeermogelijkheden voor verwanten en partners.

Een thuisgevoel

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en houden zelf de regie over het indelen van hun dag. Er zijn geen strakke dagschema’s waar iedereen zich aan moeten houden. Dus lekker laat naar bed en uitslapen of juist vroeg onder de wol en bijtijds op? Dat kan! Buiten een wandeling maken, even fietsen of een spelletje doen? We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen.

Leefplezier

Alles draait bij September om leefplezier! Onze medewerkers weten wat bewoners fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar ze blij van worden. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom. Mee-eten is vanzelfsprekend. Een klein huisdier mee? Dat vinden wij alleen maar gezellig.

Het woonhuis en de appartementen

Alle woonhuizen worden in September-stijl ingericht. Dat betekent: gezellig en warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar een fijne tuin. Naast de gezamenlijke ruimtes krijgt iedere bewoner een fijn appartement tussen de 30 en 38 m2 groot met woon-slaapgedeelte en badkamer. Eigen meubels meenemen kan natuurlijk. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis. De deur staat altijd open. Letterlijk, de deuren gaan in September woonhuizen niet op slot. Want dat begrijpt een bewoner met dementie vaak niet.

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5. 

Kosten

Wonen bij September Nijverdal kan al vanaf 1450 euro per maand.

Meer informatie

Het is altijd mogelijk een kijkje te nemen in het woonhuis, een keertje mee te eten of gezellig een middag te komen ervaren hoe het leven en wonen bij September is. Neem hiervoor contact op met Monique Hulzebosch, 06 - 407 964 38 of monique.hulzebosch@wonenbijseptember.nl.

Zoek op trefwoord...