September Apeldoorn Kelvinstraat

In de wijk Kerschoten aan de Kelvinstraat komt het tweede woonhuis van September in Apeldoorn. Aan de Kelvinstraat komen 24 appartementen. Midden in een levendige woonomgeving, vol reuring en dichtbij winkels realiseren we een woonhuis voor ouderen met dementie. Een plek waar liefde, aandacht en betrokkenheid voor de bewoners centraal staat.

De bewoners werken in de tuin, elke dag wordt er vers gekookt en regelmatig gaan bewoners en begeleiders samen op pad; de ene keer voor een bezoek aan het museum, dan weer een wandeling door de prachtige parken en bossen in de omgeving.

 

Luister hier naar een interview met José Driessen (leidinggevende Twello)
over werken en wonen bij September Apeldoorn Kelvinstraat

 

Appartementen voor ouderen met dementie

Het woonhuis bestaat uit 24 appartementen variërend van 30 tot 40 m2 met een woon- slaapkamer, eigen badkamer. De appartementen kunnen geheel naar eigen smaak ingericht worden. In het woonhuis bevindt zich een gemeenschappelijke gezellige woonkamer en open eetkeuken. Het is een bijzondere woonomgeving, een veilig en geborgen thuis voor de bewoners.

 

Kosten

Dit tweede woonhuis in Apeldoorn kent een lagere prijs voor het wonen waardoor de zorg van September na de realisatie ook voor mensen met AOW en een klein pensioen beschikbaar is. Naar verwachting zal het wonen bij September beschikbaar zijn vanaf €1250,- per maand. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martine van Pernis via onderstaand telefoonnummer.

Neem contact met ons op: 

Martine van Pernis - Coördinator nieuwe woonhuizen
E-mail: martine.vanpernis@wonenbijseptember.nl
Telefoon: 088 18 40 160

 

 

 

Download de folder (PDF)

Folder September Apeldoorn Kelvinstraat

Beschikbaarheid: 
In aanbouw, inschrijven mogelijk