September Best

Aan de Veldweg in Best, net buiten het dorpscentrum komen 24 appartementen voor ouderen met geheugenproblemen met daarbij ruime gemeenschappelijke woonkamers en buitenruimte, voorzien van alle gemakken in een mooie, rustige omgeving waar alle voorziening in de buurt zijn. Hier zullen twee nieuwe panden verrijzen: een gezondheidscentrum voor de inwonenden van Best en omgeving en een woonhuis van September. Beide gebouwen krijgen een karakteristieke, landelijke, ruime uitstraling die goed past in het landschap rond Best en bij de huizen die al aan de Veldweg en omgeving staan.  

De bouw van dit woonhuis zal starten nadat alle procedures zijn doorlopen. Het is de bedoeling dat de eerste bewoners in het najaar van 2019 hun intrek nemen. Net als andere woonhuizen van September staat ook dit huis in een omgeving waar wordt geleefd. De organisatie gelooft dat ook mensen met geheugenproblemen, zoals de ziekte van Alzheimer het prettigst wonen in een dergelijke omgeving, net als iedereen.  

Contact

Heeft u interesse of wilt u meer weten over wonen bij September? Neem voor meer informatie contact op met Martine van Pernis (leidinggevende) via onderstaand telefoonnummer.

Telefoonnummer: 
088 18 40 160
Overige contactgegevens: 

Download de folder (PDF)

Folder September Best

Leidinggevende: 
Martine van Pernis (martine.vanpernis@wonenbijseptember.nl)