September Bodegraven

September Bodegraven is een prachtig nieuwbouwhuis met 23 appartementen, beschikbaar vanaf €1750 per maand. Het huis staat aan de Willem de Zwijgerstraat en ligt aan de rand van het centrum, middenin een levendige woonwijk. Alle voorzieningen zijn vlakbij, onder meer het winkelcentrum met verschillende winkels, zoals een supermarkt, HEMA, tijdschriften- en boekenwinkel, bakker en groenteboer. Elk woonhuis van September is een fijne huiselijke omgeving waar liefde, aandacht en betrokkenheid centraal staan.


 

De appartementen bij September zijn ongeveer 38 tot 50 m2 groot en kunnen volledig naar eigen smaak worden afgewerkt en ingericht. Bewoners kunnen hun eigen meubels meenemen, waardoor het appartement herkenbaar is, zo vertrouwd en veilig mogelijk. Zoals thuis. Uiteraard zijn de woonhuizen voorbereid op de oude dag. Maar wel zodanig dat de huiselijkheid niet verloren gaat door onnodige aanpassingen en hulpmiddelen. Wonen bij September kan met een ZZP VV (CIZ-indicatie) 4 of 5. 

Inschrijven en meer informatie

Het woonhuis in Bodegraven is bewoonbaar vanaf 1 november. Inschrijven voor wonen is al mogelijk. Ook is het mogelijk een kijkje te nemen in een ander woonhuis van September in de omgeving, bijvoorbeeld in Wageningen. Neem hiervoor of andere informatie contact op met Vincent Versluis (leidinggevende) via onderstaand telefoonnummer.

Neem contact met ons op: 

Leidinggevende

Vincent Versluis
vincent.versluis@wonenbijseptember.nl

Telefoonnummers

Leidinggevende: 088 572 10 76

 

Download de folder (PDF)

Folder September Bodegraven

Beschikbaarheid: 
Binnen 3 maanden plaats