September Bodegraven

Dit woonhuis zal worden gebouwd in 2019 en zal bestaan uit 23 appartementen, beschikbaar vanaf €1750 per maand.

Het huis zal komen aan de Willem de Zwijgerstraat en ligt aan de rand van het centrum, middenin een levendige woonwijk. Alle voorzieningen zijn zo vlakbij, onder meer een supermarkt en een bakker. Elk woonhuis van September is een fijne huiselijke omgeving waar liefde, aandacht en betrokkenheid centraal staan.

De appartementen bij September zijn ongeveer 38 tot 60 m2 groot en kunnen volledig naar eigen smaak worden afgewerkt en ingericht. Bewoners kunnen hun eigen meubels meenemen, waardoor het appartement herkenbaar is, zo vertrouwd en veilig mogelijk. Zoals thuis. Uiteraard zijn de woonhuizen voorbereid op de oude dag. Maar wel zodanig dat de huiselijkheid niet verloren gaat door onnodige aanpassingen en hulpmiddelen. Wonen bij September kan met een ZZP VV (CIZ-indicatie) 4 of 5. 

Inschrijven en meer informatie

Inschrijven voor wonen bij September Bodegraven is al mogelijk. Ook is het mogelijk een kijkje te nemen in een ander woonhuis van September in de omgeving, bijvoorbeeld in Wageningen. Neem hiervoor of andere informatie contact op met Martine van Pernis (coördinator nieuwe woonhuizen) via onderstaand telefoonnummer.

Werken bij September Bodegraven

In de loop van 2019 stellen wij een team samen voor September Bodegraven. Wij gaan dan op zoek naar Helpenden, Verzorgenden en vrijwilligers. Nu al zoeken we een leidinggevende voor dit woonhuis. Iemand die in aanloop naar de opening een dag per week beschikbaar is, opbouwend naar 36 uur bij de opening van het nieuwe woonhuis eind 2019. Heb je interesse? Lees dan hier verder.

Telefoonnummer: 
088 18 40 160
Neem contact met ons op: 

Martine van Pernis - Coördinator nieuwe woonhuizen
martine.vanpernis@wonenbijseptember.nl

Download de folder (PDF)

Folder September Bodegraven

Beschikbaarheid: 
In aanbouw, inschrijven mogelijk