September Ede

Wonen bij September zal Villa Richmond, het historische pand aan de Stationsweg in Ede in oude staat herstellen en transformeren tot fijn woonhuis voor ouderen met geheugenproblemen. Hier komen 20 appartementen, deels in het bestaande woonhuis, deels in de aan te bouwen nieuwbouw.

In 2019 kunnen de eerste bewoners hun intrek nemen, midden in de stad. De woonhuizen van September staan altijd in omgevingen waar wordt gewoond, zo ook dit huis. De organisatie gelooft dat ook mensen met geheugenproblemen zoals de ziekte van Alzheimer het prettigst wonen in een dergelijke omgeving, net als iedereen.

Restauratie historisch pand Villa Richmond

Het woonhuis in Ede komt in Villa Richmond, een huis met een rijk historisch verleden. Een jaar geleden werd het pand getroffen door een uitslaande brand, waardoor het veel schade opliep. September herstelt het monument weer in ere. Naar verwachting wordt aankomende zomer begonnen met de restauratie.

Contact

Heeft u interesse of wilt u meer weten over wonen bij September? Neem voor meer informatie contact op met Martine van Pernis (leidinggevende) via onderstaand telefoonnummer.

Telefoonnummer: 
088 18 40 160
Overige contactgegevens: 

Download de folder (PDF)

Folder September Ede

Leidinggevende: 
Martine van Pernis (martine.vanpernis@wonenbijseptember.nl)