September Nijverdal

Bij September Nijverdal is ruimte voor 20 bewoners. De appartementen met een eigen woon-slaapkamer en eigen badkamer zijn beschikbaar vanaf ongeveer €1450 per maand. Net als alle woonhuizen van September in Nederland is ook dit woonhuis gebouwd op een plaats waar het fijn wonen is. Het woonhuis heeft op de begane grond gezellige, ruime woonkamers en een open eetkeuken. Daar wordt met elkaar geleefd, gekookt, een spelletje gedaan of bijvoorbeeld de was gevouwen. De ingerichte woonkamers hebben openslaande deuren naar tuin en terras. Gewoon, omdat elk mens het fijn vindt om de vrijheid te hebben om naar buiten te gaan als het lekker weer is. Een warm en huiselijk gevoel.
 

Een thuisgevoel

De appartementen bij September Nijverdal zijn tussen de 31 en 38 m2 groot en kunnen volledig naar eigen smaak worden afgewerkt en ingericht. Bewoners kunnen hun eigen meubels meenemen, waardoor het appartement herkenbaar is, zo vertrouwd en veilig mogelijk. Zoals thuis. Uiteraard zijn de woonhuizen voorbereid op de oude dag. Maar wel zodanig dat de huiselijkheid niet verloren gaat door onnodige aanpassingen en hulpmiddelen. Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5.

Wij bieden partners de mogelijkheid om mee te verhuizen naar September Nijverdal. Ook bieden wij mogelijkheden voor logeren aan verwanten en partners.

Kosten

Wonen bij September Nijverdal kan al vanaf 1450 euro per maand.

Inschrijven en meer informatie

Inschrijven voor wonen bij September Nijverdal kan direct. Ook is het mogelijk een kijkje te nemen in het woonhuis, een keertje mee te eten of gezellig een middag te komen ervaren hoe het leven en wonen bij September is. Neem hiervoor of andere informatie contact op met Heidi Cruiming via onderstaand telefoonnummer.

 

 

Neem contact met ons op: 

Leidinggevende

José Driessen
jose.driessen@wonenbijseptember.nl

Telefoonnummers

Woonhuis: 088 18 40 141
Leidinggevende: 06 2734 8548

Download de folder (PDF)

Folder September Apeldoorn

Beschikbaarheid: 
Geen directe beschikbaarheid, neem contact met ons op