September Nijverdal

 


 

We bouwen momenteel aan dit woonhuis. Dit zal bestaan uit 20 appartementen, die beschikbaar zijn vanaf  €1450 per maand.

De bouw van het nieuwe pand voor Wonen bij September ligt goed op schema. Vanaf begin 2019 zullen twintig ouderen met geheugenproblemen hun intrek kunnen nemen. Net als alle woonhuizen van September in Nederland wordt ook dit woonhuis gebouwd op een plaats waar het fijn wonen is. Het  heeft ook dit op de begane grond gezellige, ruime woonkamers en een open eetkeuken. Daar wordt met elkaar geleefd, gekookt, een spelletje gedaan of bijvoorbeeld de was gevouwen. De ingerichte woonkamers hebben altijd openslaande deuren naar tuin en terras. Gewoon, omdat elk mens het fijn vindt om de vrijheid te hebben om naar buiten te gaan als het lekker weer is. Een warm en huiselijk gevoel. 

Een thuisgevoel

De appartementen bij September zijn tussen de 31 en 38 m2 groot en kunnen volledig naar eigen smaak worden afgewerkt en ingericht. Bewoners kunnen hun eigen meubels meenemen, waardoor het appartement herkenbaar is, zo vertrouwd en veilig mogelijk. Zoals thuis. Uiteraard zijn de woonhuizen voorbereid op de oude dag. Maar wel zodanig dat de huiselijkheid niet verloren gaat door onnodige aanpassingen en hulpmiddelen. Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5. 

Inschrijven en meer informatie

Inschrijven voor wonen bij September Nijverdal is al mogelijk. Ook is het mogelijk een kijkje te nemen in een ander woonhuis van September in de omgeving, bijvoorbeeld in Twello of Apeldoorn. Neem hiervoor of andere informatie contact op met Martine van Pernis (coördinator nieuwe woonhuizen) via onderstaand telefoonnummer.


 

Werken bij September Nijverdal

Op dit moment zijn we bezig met de selectie voor het team van September Nijverdal. Wil jij werken als Verzorgende IG niveau 1,2 of 3 in dit woonhuis vanaf begin 2019? Neem dan contact op met Heidi Cruiming.

Telefoonnummer: 
088 184 01 61
Overige contactgegevens: 

Heidi Cruiming 
heidi.cruiming@wonenbijseptember.nl

Download de folder (PDF)

Folder September Apeldoorn