September Stoutenburg

Op het Landgoed Stoutenburg bij Leusden komt een woonhuis van September waar 24 ouderen met dementie vanaf de zomer van 2020 kunnen wonen. In het najaar van 2019 begint September met de renovatie, aanpassingen en verbouwing van het Kasteel (gebouwd in 1888) op het Landgoed: zo wordt het een volwaardig woonhuis, waar ouderen met dementie kunnen wonen in een landelijke, geborgen omgeving, die toch levendig is door alle bezoekers op het Landgoed. Amersfoort en Leusden zijn vlakbij. 
 

TOUTENBURG
 

Een thuisgevoel

De appartementen bij September zijn tussen de 31 en 38 m2 groot en kunnen volledig naar eigen smaak worden afgewerkt en ingericht. Bewoners kunnen hun eigen meubels meenemen, waardoor het appartement herkenbaar is, zo vertrouwd en veilig mogelijk. Zoals thuis. Uiteraard zijn de woonhuizen voorbereid op de oude dag. Maar wel zodanig dat de huiselijkheid niet verloren gaat door onnodige aanpassingen en hulpmiddelen. Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5.
 

Heerlijkheid Stoutenburg

Stoutenburg is een kleine gemeenschap die al sinds de jaren '60 hoort bij de gemeente Leusden. Dit prachtige stukje vrije natuur ligt precies tussen Leusden, Hoevelaken en Amersfoort in. Het is op fietsafstand van de historische Amersfoortse binnenstad en slechts 5 minuten van de A28 en A1 vandaan. Een ideale locatie om tot rust te komen en te wandelen langs klompenpaden of een van de landelijke fietsroutes te volgen. Stoutenburg staat vooral bekend om het landgoed met kasteel, in de volksmond Heerlijkheid Stoutenburg. 

Neem contact met ons op: 

Martine van Pernis - Coördinator nieuwe woonhuizen
E-mail: martine.vanpernis@wonenbijseptember.nl
Telefoon: 088 18 40 160

Beschikbaarheid: 
In aanbouw, inschrijven mogelijk