September Stoutenburg (Amersfoort)

  • Open
  • 24 appartementen
  • Direct beschikbaar, neem contact op

Op landgoed Stoutenburg is het kasteel nu een woonhuis met 24 appartementen voor ouderen met dementie. Het woonhuis is prachtig gelegen, middenin in het groen.

Een thuisgevoel

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. Buiten een wandeling maken, de krant lezen, meehelpen met koken of een spelletje doen? We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen. Het woonhuis staat op een heerlijke plek in Stoutenburg, een dorp in de provincie Utrecht. Vanuit de serre en tuin loop je direct het bos in. De wandelpaden van het Utrechts Landschap lopen rond het kasteel, waardoor er iedere dag volop levendigheid is. Amersfoort en Leusden liggen om de hoek. In het woonhuis staan liefde, aandacht en betrokkenheid centraal.

Sfeer proeven?

Elke donderdag inloopochtend
Elke donderdag organiseren wij een inloopochtend zonder afspraak. U bent tussen 10:00 en 12:00 uur van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in ons mooie huis. Wij geven u graag een rondleiding. Koffie of thee met wat lekkers staat klaar.

Wilt u zich liever vooraf aanmelden?
Bel of mail naar locatiemanager Liesbeth Smeels via 06 - 363 898 36 of liesbeth.smeels@wonenbijseptember.nl om een afspraak in te plannen voor een persoonlijke rondleiding waarin u al uw vragen kunt stellen. Wilt u liever teruggebeld worden, laat uw gegevens dan hier achter.

Leefplezier

Alles draait bij September om leefplezier! Onze medewerkers hebben ongehaaste aandacht voor bewoners en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar zij blij van worden. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie of om te blijven mee-eten. Er is ook een logeerkamer voor bezoek. Een klein huisdier mee? Dat is bespreekbaar en afhankelijk van het aantal huisdieren al aanwezig in het woonhuis. 

Het woonhuis en de appartementen

Alle woonhuizen hebben gezellig en warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar een fijne tuin. Naast de gezamenlijke ruimtes krijgt iedere bewoner een fijn appartement tussen de 32 en 45 m2 groot met woon-slaapgedeelte en badkamer. Het appartement is geheel naar eigen smaak in te richten, met eigen meubels. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis. De September-huizen zijn open woonhuizen. Dat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen en zelf naar buiten kunnen om bijvoorbeeld een wandeling te maken. 

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5

Kosten

Wonen bij September Stoutenburg kan vanaf 3550 euro per maand, de meest voorkomende prijs is 3970 euro. De huur, servicekosten, eten en drinken, wassen en strijken en andere huishoudelijke werkzaamheden zijn in de maandelijkse woonkosten opgenomen. De woonkosten variëren per type, grootte en de ligging van het appartement. Lees hier meer over kosten en ondersteuning.

Meer informatie of een rondleiding

Neem voor meer informatie of een rondleiding contact op met Liesbeth Smeels, leidinggevende van September Stoutenburg via liesbeth.smeels@wonenbijseptember.nl of 06 - 363 898 36.

 

Zoek op trefwoord...