September Witmarsum

  • Open
  • 24 appartementen
  • Direct beschikbaar, neem contact op

September Witmarsum bevindt zich in het voormalige gemeentehuis van het pittoreske dorp. Een bijzonder en historisch gebouw midden in de dorpskern gelegen aan de Arumerweg 53-57, in een prachtige omgeving vlakbij de Friese natuur en steden zoals Bolsward, Harlingen en Sneek. Een plek waar liefde, aandacht en betrokkenheid voor de bewoners centraal staan. Wij bieden partners de mogelijkheid om mee te verhuizen naar September Witmarsum. 

Een thuisgevoel

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. Buiten een wandeling maken, de krant lezen, meehelpen met koken of een spelletje doen? We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen.

Sfeer proeven?

Elke dinsdag inloopochtend
Elke dinsdag organiseren wij een inloopochtend zonder afspraak. U bent tussen 10.30 en 11.30 uur van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in ons mooie huis. Wij geven u graag een rondleiding. De koffie staat voor u klaar!

Wilt u zich liever vooraf aanmelden?
Bel of mail naar locatiemanager Nynke Bergsma om een afspraak in te plannen voor een persoonlijke rondleiding waarin u al uw vragen kunt stellen. Nynke Bergsma is bereikbaar op 06 389 944 21 of nynke.bergsma@wonenbijseptember.nl

Wilt u liever teruggebeld worden, laat uw gegevens dan hier achter.

Leefplezier

Alles draait bij September om leefplezier! Onze medewerkers hebben ongehaaste aandacht voor bewoners en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar ze blij van worden. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie of om te blijven mee-eten. Er is ook een logeerkamer voor bezoek. Een klein huisdier mee? Dat is bespreekbaar en afhankelijk van het aantal huisdieren al aanwezig in het woonhuis. 

Het woonhuis en de appartementen

Alle woonhuizen hebben gezellig en warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar een fijne tuin. Naast de gezamenlijke ruimtes zijn er 24 ruime appartementen van 40 tot 60 m2 groot. Het appartement is geheel naar eigen smaak in te richten, met eigen meubels. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis. De September-huizen zijn open woonhuizen. Dat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen en zelf naar buiten kunnen om bijvoorbeeld een wandeling te maken. 

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5

Kosten

Wonen bij September in Witmarsum kan vanaf 2080 euro per maand, de meest voorkomende prijs is 2550 euro. De huur, servicekosten, eten en drinken, wassen en strijken en andere huishoudelijke werkzaamheden zijn in de maandelijkse woonkosten opgenomen. De woonkosten variëren per type, grootte en de ligging van het appartement. Lees hier meer over kosten en ondersteuning.

Meer informatie of een rondleiding?

Neem dan contact op met Nynke Bergsma via 06 389 944 21 of nynke.bergsma@wonenbijseptember.nl

Zoek op trefwoord...