September Witmarsum

  • Open
  • 24 appartementen
  • Direct beschikbaar, neem contact op

September Witmarsum bevindt zich in het voormalige gemeentehuis van het pittoreske dorp. Een bijzonder en historisch gebouw midden in de dorpskern gelegen aan de Arumerweg 53-57, in een prachtige omgeving vlakbij de Friese natuur en steden zoals Bolsward, Harlingen en Sneek. Een plek waar liefde, aandacht en betrokkenheid voor de bewoners centraal staan. Wij bieden partners de mogelijkheid om mee te verhuizen naar September Witmarsum. 

Een thuisgevoel

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. Buiten een wandeling maken, de krant lezen, meehelpen met koken of een spelletje doen? We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen.

Iedere dinsdag van 10.30 - 11.30 uur inloopuur 

Iedere dinsdag bent u tussen 10.30 en 11.30 uur van harte welkom om vrijblijvend een kijkje komen nemen bij Wonen bij September in Witmarsum. U hoeft zich vooraf niet aan te melden, u kunt gewoon bij ons binnenlopen. De koffie staat voor u klaar!

Wilt u liever op een ander moment sfeer komen proeven tijdens een persoonlijke rondleiding? Bel dan naar locatiemanager Marian Zeinstra, 06 – 404 774 64 of stuur een mail naar marian.zeinstra@wonenbijseptember.nlWilt u liever teruggebeld worden, laat uw gegevens dan hier achter.

Leefplezier

Alles draait bij September om leefplezier! Onze medewerkers hebben ongehaaste aandacht voor bewoners en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar ze blij van worden. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie of om te blijven mee-eten. Er is ook een logeerkamer voor bezoek. Een klein huisdier mee? Dat is bespreekbaar en afhankelijk van het aantal huisdieren al aanwezig in het woonhuis. 

Het woonhuis en de appartementen

Alle woonhuizen hebben gezellig en warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar een fijne tuin. Naast de gezamenlijke ruimtes zijn er 24 ruime appartementen van 40 tot 60 m2 groot. Het appartement is geheel naar eigen smaak in te richten, met eigen meubels. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis. De September-huizen zijn open woonhuizen. Dat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen en zelf naar buiten kunnen om bijvoorbeeld een wandeling te maken. 

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5

Kosten

Wonen bij September in Witmarsum kan vanaf 1972 euro, de meest voorkomende prijs is 2417 euro. De huur, servicekosten, eten en drinken, wassen en strijken en andere huishoudelijke werkzaamheden zijn in de maandelijkse woonkosten opgenomen. De woonkosten variëren per type, grootte en de ligging van het appartement. Lees hier meer over kosten en ondersteuning.

Meer informatie of een rondleiding?

Wilt u meer informatie over Wonen bij September in Witmarsum? Neem dan contact op met Marian Zeinstra, via 06 - 404 774 64 of marian.zeinstra@wonenbijseptember.nl

Zoek op trefwoord...