Ontdek alle Verzorgende IG vacatures

Werken als Verzorgende IG

Echt de tijd voor ongehaaste aandacht, dat is werken bij September als Verzorgende IG. Bij September wonen ouderen met dementie. Bewoners zijn thuis en bepalen zelf het ritme van de dag. Dit betekent dat jij als Verzorgende IG ook bewonersgericht werkt, niet taakgericht. Hierdoor heb je veel ruimte en kansen om écht zorg te bieden die ingaat op de persoonlijke wensen van onze bewoners. 

De tijd om de bewoner echt te leren kennen

Wat het werken als Verzorgende IG bij September uniek maakt, is dat we écht tijd maken om de bewoners te leren kennen: wat is iemands levensgeschiedenis? Wat zijn de hobby’s? Waar wordt een bewoner blij van of juist niet? Door de bewoner echt goed te leren kennen, kun je hem of haar echt de aandacht geven die nodig is. 

Een luisterend oor, een arm om iemand heen, samen koken, koffiedrinken, samen de was doen, samen tuinieren, lachen, huilen en begeleiden. Dit noemen wij 'Leefplezier', en dat brengt jou ook gegarandeerd veel werkplezier.

Joyce: ''Waarom ik mij thuisvoel bij September is heel makkelijk. De visie trekt mij aan. Wij werken met leefplezier-plannen en niet met zorgplannen. En stellen aan de bewoners de vraag: waar word je blij van? Zo zou ik ook behandeld willen worden als ik later oud ben.''

Wat doe je als Verzorgende IG bij September?

Als Verzorgende IG houd je je uiteraard bezig met verzorgende taken, zoals: ADL, medicatie, verpleegtechnische handelingen en aanverwante zorgtaken. Maar voorop staat het welzijn van onze bewoners. Je maakt een praatje, luistert naar de behoeftes van onze bewoners en weet daarop in te spelen. Daarnaast houd je rekening met ieders gewoontes en verleend vanuit daar de nodige zorg.

Tijd voor gouden één-op-één momentjes

Iedere dag is er tijd voor mooie momenten met bewoners: één op één of in een groep. Wandelen of juist puzzelen? Naar de markt of even een ijsje gaan eten? Binnen September is alles zo ingericht dat iedereen in het team, iedere werkdag, tijd heeft voor dit soort gouden momentjes. 

Bekijk alle Verzorgende IG vacatures

Eén team één taak

Of je nu Helpende, Verzorgende IG, Woonondersteuner of locatiemanager bent, iedereen is gelijkwaardig binnen het team. Dit betekent dat je als team verantwoordelijk bent voor de dagelijkse begeleiding en verzorging van onze bewoners. En daar hoort het doen van boodschappen, even bijspringen in de keuken of het ondersteunen bij een huishoudelijk klusje, ook bij. Er is geen hierarchie: we leven als één grote familie en je bent dus naast de zorgtaken ook bezig met de typische taken die horen bij het huishouden.

Amal: ''Je doet echt alles samen hier. Je hebt verschillende functies: Woonondersteuner, Helpende of Verzorgende IG. Maar een VIG-er kan hier net zo goed een avondje koken. We doen gewoon echt alles samen.'

Verzorgende IG vacatures, ontdek ze hier

We zijn altijd op zoek naar zorgmedewerkers die onze visie op zorg delen en met plezier geluksmomentjes willen creeren voor bewoners, in welke vorm dan ook. Op dit moment zijn er de volgende vacatures:

We zijn ook op zoek naar Verzorgende IG collega´s voor de nacht.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden?

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen of doorleren? Wij bieden verschillende cursussen en opleidingen aan die aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden. Een paar voorbeelden:

  • Gebruik van een van onze honderden gratis e-learnings via het GoodHabitz portaal,
  • Maak een verdiepingsslag in je werk met de GVP-opleiding
  • Ontwikkel je zelf tot EVV’er
  • Volg een BBL-opleiding tot verpleegkundige.

Wat je wens ook is, we gaan er graag over in gesprek! 

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking met recruiter Dion

Wil je - voordat je solliciteert - vrijblijvend ontdekken of het werken bij September bij jou past? Meld je aan voor een (telefonische) kennismaking met recruiter Dion én kom sfeerproeven in een woonhuis bij jou in de buurt.

Het beste bereikbaar op:
(geef het gewenste moment/dag aan waarop we contact met je nemen)

Zoek op trefwoord...