Bel mij terug voor een persoonlijke rondleiding

Vrijblijvend sfeerproeven

De keuze voor een nieuw thuis is niet eenvoudig, zeker als er dementie in het spel is. Kom langs voor een vrijblijvende, persoonlijke rondleiding in één van onze woonhuizen en ervaar zelf de sfeer. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact op om een afspraak te maken.

Over Wonen bij September

Wij bieden ouderen met dementie of Alzheimer een fijn thuis in kleinschalige huizen maximaal 24 appartementen. Met een ruim appartement waar de eigen vertrouwde meubels en spullen in staan. Zodat het echt voelt als thuis.

Mensen die bij ons wonen kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. Onze medewerkers hebben ongehaaste aandacht voor bewoners en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar ze blij van worden. Dat maakt het leven bij September plezierig. 

Persoonlijke rondleiding

Wilt u meer weten over hoe we als één familie samen leven? Hoe we die ongehaaste aandacht organiseren? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende, persoonlijke rondleiding. Proef de sfeer, bekijk de appartementen en leefruimtes en ontmoet bewoners en het team. 

Ja, bel mij terug voor een persoonlijke rondleiding

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact op om een afspraak te maken.

Zoek op trefwoord...