Wij helpen u graag

Neem contact met ons op

De keuze voor een nieuwe woonomgeving voor uzelf of naaste met dementie is ingrijpend en het is logisch dat er in dit proces veel vragen op u afkomen. Goed geinformeerd zijn is belangrijk om een juiste keuze te maken. Onze adviseurs van het familiekantoor helpen u daar graag bij.

Hulp bij keuze

Weet u al bij welke locatie u terecht wilt komen? Dan kunt u het beste direct contact opnemen met de locatiemanager van het betreffende woonhuis.

Heeft u vragen over bijvoorbeeld over hoe u een indicatie aanvraagt, wat de kosten zijn, welke mogelijkheden er in Nederland zijn op het gebied van woonvoorzieningen met zorg, neem dan vrijblijvend contact op met de advisseurs van ons familiekantoor.

Onze adviseurs kijken met u mee, ook buiten de mogelijkheden die Wonen bij September biedt. Zij weten precies welke woonhuizen er zijn bij u in de buurt en ondersteunen u hier graag bij. Bel of mail naar 088 572 3500 of familiekantoor@wonenbijseptember.nl

Wilt u liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in via onderstaande button en we bellen u binnen twee werkdagen terug.

Ja, ik wil vrijblijvend advies

Contact opnemen voor andere vragen

Wonen
Heeft u overige vragen over Wonen bij September, dan kunt u terecht info@wonenbijseptember.nl

Werken
Wilt u sparren over uw baanmogelijkheden? Onze recruiter Maxime helpt graag hierbij. Neem contact op via: recruitment@wonenbijseptember.nl of 06-38994426

Pers
Voor persvragen en aanvragen voor interviews en beeldmateriaal kunt u terecht bij de afdeling marketing & communicatie via communicatie@wonenbijseptember.nl

Zorgverleners
Bent u zorgverlener en wilt u meer weten over Wonen bij September? Wij nemen graag contact met u op. Stuur een mail naar info@wonenbijseptember.nl.

Kwaliteit
Heeft u vragen over kwaliteit, ISO of andere zaken die te maken hebben met bijvoorbeeld innovaties op het gebied van zorg, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Kwaliteit via kwaliteit@wonenbijseptember.nl.

Verwantenraad
Wilt u meedenken in de verwantenraad, neem dan contact op via verwantenraad@wonenbijseptember.nl

Ondernemingsraad
U kunt de Ondernemingsraad bereiken voor vragen, informatie of ideeën via caroline.krol@wonenbijseptember.nl

Bouwen
Voor vragen over huizen in aanbouw, kunt u contact opnemen met Thuismakers, onze vaste projectontwikkelaar. U kunt hen bereiken via info@thuismakers.nl of 088 572 10 42.

Zoek op trefwoord...