Wij helpen u graag

Neem contact met ons op

Onze mensen zijn bereikbaar voor vragen en gesprekken over wonen bij September. 

Hulp bij keuze

De keuze voor een nieuwe woonomgeving voor uzelf of familie met dementie is ingrijpend. Wij vinden dat u dat goed geïnformeerd moet doen. Behalve de informatie die wij u kunnen verstrekken, kunt u ook contact opnemen met een onafhankelijke ondersteuner. Dit is voor ieder woonhuis verschillend. Het zorgkantoor in uw regio regelt dit voor u. Wilt u meer informatie over praktische en/of financiële zaken rondom het inschrijven bij een huis van Wonen bij September of bij de daadwerkelijke verhuizing? U kunt daarbij denken aan het aanvragen van een indicatie (VVP04, VVP05) of het berekenen van de wettelijke verplichte eigen bijdrage bij het CAK. Neem dan contact op met de leidinggevende van het woonhuis van uw keuze.

Wonen 

Heeft u vragen over Wonen bij September, dan kunt u terecht bij de leidinggevende van het woonhuis van uw keuze. Zij kunnen u informatie geven over het woonhuis, de omgeving, de geïnteresseerdenlijsten, eventueel vrije appartementen en kosten.

Klik hier voor een overzicht van de woonhuizen in Nederland

Pers

Voor persvragen en aanvragen voor interviews en beeldmateriaal kunt u terecht bij de afdeling marketing & communicatie via communicatie@wonenbijseptember.nl

Zorgverleners

Bent u zorgverlener en wilt u meer weten over Wonen bij September? Wij nemen graag contact met u op. Stuur een mail naar info@wonenbijseptember.nl of laat een bericht achter.

Kwaliteit

Heeft u vragen over kwaliteit, ISO of andere zaken die te maken hebben met bijvoorbeeld innovaties op het gebied van zorg, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Kwaliteit via kwaliteit@wonenbijseptember.nl

Verwantenraad

Wilt u meedenken in de verwantenraad, neem dan contact op via verwantenraad@wonenbijseptember.nl

Ondernemingsraad

U kunt de Ondernemingsraad bereiken voor vragen, informatie of ideeën via caroline.krol@wonenbijseptember.nl

Bouwen

Voor vragen over huizen in aanbouw, kunt u contact opnemen met Thuismakers, onze vaste projectontwikkelaar. U kunt hen bereiken via info@thuismakers.nl of 088 572 10 42.

Zoek op trefwoord...