Informatie voor de pers

Aanvragen en perscontact

Heeft u vragen over Wonen bij September, zoekt u ander beeldmateriaal, heeft u een interviewaanvraag of wilt u in uw uitgave of programma op een andere manier aandacht besteden aan Wonen bij September? Neem dan contact op met de afdeling marketing & communicatie via communicatie@wonenbijseptember.nl.

Persberichten

Wij versturen regelmatig persberichten over activiteiten in de woonhuizen van September, ontwikkelingen in wonen en zorg en de bouw van nieuwe woonhuizen in heel Nederland. Wilt u deze persberichten ontvangen? Mail dan uw gegevens naar communicatie@wonenbijseptember.nl.

Logo's en afbeeldingen

Deze foto's kunt u rechtenvrij gebruiken.U kunt ze simpel downloaden door met uw rechtermuisknop op de afbeelding naar keuze te gaan staan en dan op 'Opslaan als..' te klikken.
Voor afbeeldingen met een hoge resolutie vragen wij u contact op te nemen met de afdeling Communicatie via communicatie@wonenbijseptember.nl.

Heeft u liever andere foto's van een speciaal moment of gemaakt in een woonhuis in het bijzonder, neemt u dan ook contact met ons op.

    

 

Meer informatie over de woonhuizen van September

Bij September wonen mensen met dementie, zoals bijvoorbeeld de ziekte van Alzheimer, in woonhuizen waar liefde, aandacht en betrokkenheid voorop staan. September maakt kleinschalig wonen met particuliere zorg mogelijk voor een bredere groep dan alleen vermogende mensen. Wij doen dit door slimmer te organiseren met minder management en meer mensen op de vloer. Wonen bij September is mogelijk vanaf een CIZ-indicatie 4 of 5. De huizen van September staan door heel Nederland. U vindt hier een overzicht.

 

Zoek op trefwoord...