Werken bij Wonen bij September

Onze bijzondere visie op zorg voor ouderen met dementie

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. De bewoners bepalen het ritme en de dagindeling. Uit overtuiging dat de zorg voor ouderen met dementie beter kan, werken wij bij September namelijk anders: écht meer persoonlijke aandacht voor de bewoners. Waar het verschil wordt gemaakt door jou. Met een luisterend oor, een arm om iemand heen, samen koken, samen de was doen, samen tuinieren, lachen, huilen en begeleiden. 

Hoe ziet jouw werkdag eruit

De wensen, behoeften en de identiteit van onze bewoners vormen de basis van jouw werkdag. Je krijgt bij ons veel tijd om de bewoners te leren kennen: Wat is iemands levensgeschiedenis, wat zijn de hobby’s en waar wordt de bewoner blij van? Door de bewoner echt goed te leren kennen, kun je hem of haar echt de aandacht geven die nodig is. Om zo het leven zo prettig mogelijk te maken. Je werkt iet taakgericht, maar bewonersgericht. In het team is iedereen gelijkwaardig. Met elkaar zijn jullie verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en verzorging van de bewoners. Naast de zorginhoudelijke werkzaamheden ben je ook bezig met typische taken die horen bij het huishouden en het leven als een grote familie. 

 
Blijf jezelf ontwikkelen 

Bij September vinden wij het heel belangrijk dat jij je thuisvoelt. Dat je trots bent op de zorg die jij, samen met je collega's, biedt. We geven je dan ook alle ruimte om warme, persoonlijke zorg te kunnen verlenen. En we hebben oog voor je, want als zorgprofesional ben je voor ons belangrijk. Je kunt bij September jezelf verder ontwikkelen en blijven uitdagen. Als leerling op een werk-leerwerkplek, tijdens je (zorg)studie als tijdelijke stagiare of als gediplomeerde zorgprofesional die verder groeit. 

Ervaring opdoen als stagiar of als leerling bij September 

Bij September maak je écht vlieguren. Als stagiair of leerling ben je een volwaardig teamlid en willen we ook van jou leren. Het vaste zorgteam heeft ook veel kennis en ervaring waarvan jij ook kan groeien als zorgspecialist. Kijk welke mogelijkheden wij je bieden op onze speciale werken en leren pagina

Enthousiast? Laat ons met je kennismaken! 

Onze recruiters helpen je bij al je vragen en informeren je graag over de mogelijkheden bij September. Zij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 088 184 0001. Kies optie 'Werving & Selectie' van het keuzemenu. Meteen solliciteren? Reageer op één van de openstaande vacatures of gebruik het open sollicitatieformulier hieronder. Wil je bij September aan de slag als ZZP'er, kijk dan op onze ZZP-pagina voor meer informatie. 

Zoek op trefwoord...