Lees hier meer over ons beleid rondom het coronavirusLees meer

Werken bij September

Onze bewoners zijn thuis, zij bepalen het ritme van de dag en hoe de dagindeling eruit ziet. Dus ook hoe jouw werkdag verloopt. Dat geeft jou ontzettend veel ruimte en kansen om écht zorg te bieden die ingaat op de persoonlijke wensen van onze bewoners. Zorgen zoals je dat wilt, met ongehaaste aandacht.

Zelf ontdekken? Plan een persoonlijke online speeddate en verken je baankansen bij September. Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina! 

We zoeken Helpenden Plus, Verzorgenden IG en Verpleegkundigen voor onze woonhuizen in: 

  • Muiden (Noord-Holland) 
  • Leusden (Utrecht) 
  • Apeldoorn, Arnhem, Velp, Wageningen (Gelderland) 
  • Bodegraven (Zuid-Holland) 
  • Best (Noord-Brabant) 
  • Emmeloord (Flevoland) 

Elke dag is uniek

Wat September uniek maakt, is dat we écht tijd maken om de bewoners te leren kennen: Wat is iemands levensgeschiedenis, wat zijn de hobby’s en waar wordt de bewoner blij van? Door de bewoner echt goed te leren kennen, kun je hem of haar echt de aandacht geven die nodig is: een luisterend oor, een arm om iemand heen, samen koken, koffiedrinken, samen de was doen, samen tuinieren, lachen, huilen en begeleiden. Elke dag is anders en uniek.  'Leefplezier' noemen wij het, en dat brengt jou ook gegarandeerd veel werkplezier. 
   
Als teamlid in het kleinschalige woonhuis maak jij het verschil voor onze ouderen met dementie. Of je nu als Verzorgende IG, Woonondersteuner of locatiemanager bent, iedereen is gelijkwaardig. Samen is het hele team verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en verzorging van onze bewoners. Veel regelen we ook in het woonhuis zelf, zoals het doen van de boodschappen, eten koken en de was. Je bent dus naast de zorgtaken ook bezig met de typische taken die horen bij het huishouden en het leven als een grote familie. Je kan een warm welkom verwachten bij September! 
 
Laat je verrassen door onderstaand filmpje óf maak hieronder direct een afspraak voor een persoonlijke speeddate om te ontdekken of September bij je past. 

 

Plan een afspraak voor een speeddate 

Ja, ik wil weten wat mijn baankansen zijn bij September en meld mij aan voor een speeddate met:

Het beste bereikbaar op:
(geef het gewenste moment/dag aan waarop we contact met je nemen)

Zoek op trefwoord...