Kom vrijblijvend kennismaken in onze woonhuizen

Ontdek het werken bij September

Onze bewoners zijn thuis, zij bepalen het ritme van de dag en hoe de dagindeling eruit ziet. Dus ook hoe jouw werkdag verloopt. Dat geeft jou ontzettend veel ruimte en kansen om écht zorg te bieden die ingaat op de persoonlijke wensen van onze bewoners. Zorgen zoals je dat wilt, met ongehaaste aandacht. 

Je kunt bij ons aan de slag als Helpende, Verzorgende IG en (Coördinerend) Verpleegkundige als je een zorgopleiding hebt. Heb je die niet, maar wil je wel graag iets betekenen voor ouderen? Kom dan werken als Woonondersteuner.

Ontdekken of het werken bij September bij je past?

Bekijk de vacatures bij jou in de buurt

Elke dag is uniek

Wat September uniek maakt, is dat we écht tijd maken om de bewoners te leren kennen: Wat is iemands levensgeschiedenis, wat zijn de hobby’s en waar wordt de bewoner blij van?

Door de bewoner echt goed te leren kennen, kun je hem of haar echt de aandacht geven die nodig is: een luisterend oor, een arm om iemand heen, samen koken, koffiedrinken, samen de was doen, samen tuinieren, lachen, huilen en begeleiden. Elke dag is anders en uniek.  'Leefplezier' noemen wij het, en dat brengt jou ook gegarandeerd veel werkplezier. 

Iedereen is gelijkwaardig

Of je nu als Verzorgende IG, Woonondersteuner of locatiemanager bent, iedereen is gelijkwaardig binnen het team. Samen is het hele team verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en verzorging van onze bewoners.

Veel regelen we ook in het woonhuis zelf, zoals het doen van de boodschappen, eten koken en de was. Je bent dus naast de zorgtaken ook bezig met de typische taken die horen bij het huishouden en het leven als een grote familie. 

Je kan een warm welkom verwachten bij September! We hechten veel belang aan respect en integriteit. Hoe we dit aanpakken lees je in de Gedragscode Ethiek en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
 
Laat je verrassen door onderstaand filmpje óf meld je hieronder direct aan voor een persoonlijke kennismaking in een van onze woonhuizen.

 

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking

Ja, ik wil ontdekken of werken bij September bij mij past en meld me aan voor een kennismaking:

Het beste bereikbaar op:
(geef het gewenste moment/dag aan waarop we contact met je nemen)

Zoek op trefwoord...