Kom vrijblijvend kennismaken in onze woonhuizen

Ontdek het werken bij September

Onze bewoners zijn thuis, zij bepalen het ritme van de dag en hoe de dagindeling eruit ziet. Dus ook hoe jouw werkdag verloopt. Dat geeft jou ontzettend veel ruimte en kansen om écht zorg te bieden die ingaat op de persoonlijke wensen van onze bewoners. Zorgen zoals je dat wilt, met ongehaaste aandacht. We zoeken op dit moment diverse zorgcollega's voor onze woonhuizen in o.a. Apeldoorn, Bodegraven, Twello, Witmarsum, Velp en Nijverdal. Ook als je op zoek bent naar een bijbaan voor in de zomer ben je welkom bij een van onze 15 woonhuizen.

Meld je aan voor een vrijlblijvende kennismaking via het aanmeldformulier onderaan deze pagin en ontdek of het werken bij September bij je past!

Elke dag is uniek

Wat September uniek maakt, is dat we écht tijd maken om de bewoners te leren kennen: Wat is iemands levensgeschiedenis, wat zijn de hobby’s en waar wordt de bewoner blij van? Door de bewoner echt goed te leren kennen, kun je hem of haar echt de aandacht geven die nodig is: een luisterend oor, een arm om iemand heen, samen koken, koffiedrinken, samen de was doen, samen tuinieren, lachen, huilen en begeleiden. Elke dag is anders en uniek.  'Leefplezier' noemen wij het, en dat brengt jou ook gegarandeerd veel werkplezier. 
   
Als teamlid in het kleinschalige woonhuis maak jij het verschil voor onze ouderen met dementie. Of je nu als Verzorgende IG, Woonondersteuner of locatiemanager bent, iedereen is gelijkwaardig. Samen is het hele team verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en verzorging van onze bewoners. Veel regelen we ook in het woonhuis zelf, zoals het doen van de boodschappen, eten koken en de was. Je bent dus naast de zorgtaken ook bezig met de typische taken die horen bij het huishouden en het leven als een grote familie. Je kan een warm welkom verwachten bij September! 
 
Laat je verrassen door onderstaand filmpje óf meld je hieronder direct aan voor een persoonlijke kennismaking in een van onze woonhuizen.

 

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking

Ja, ik wil ontdekken of werken bij September bij mij past en meld me aan voor een kennismaking:

Het beste bereikbaar op:
(geef het gewenste moment/dag aan waarop we contact met je nemen)

Zoek op trefwoord...