Download de folder Hilversum

Villa Monnikenberg in Hilversum biedt ouderen met dementie of Alzheimer vanaf januari 2024 een fijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. 

Download hier de folder

Buiten een wandeling maken, de krant lezen, meehelpen met de was opvouwen of een spelletje doen? We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen. Leefplezier staat bij ons centraal. Onze medewerkers hebben ongehaaste aandacht voor bewoners en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar ze blij van worden. Dat maakt het leven bij September plezierig. 

Estelle, locatiemanager bij dit nieuwe woonhuis:

De bewoner met dementie is bij mij vooral mens, en pas daarna komt de dementie om de hoek kijken. Ik stuur dus ook medewerkers op die manier aan: blijf de mens zien en ondersteun de bewoner op een respectvolle, liefdevolle manier…. en alleen daar waar nodig!

Meer informatie

Wilt u meer weten over wat we voor u of een naaste met dementie kunnen betekenen? Download de brochure en ontdek meer over onze manier van zorgen. 

Download de folder

Wilt u een van de andere 19 kleinschalige woonhuizen bekijken? Bekijk het overzicht met alle Wonen bij September huizen

Zoek op trefwoord...