Ontdek of het werk bij je past!

Meet & Greet

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging, maar wil je wel zeker weten dat je een leuke baan kiest die echt bij je past? 

We snappen je helemaal. Niets is fijner om de sfeer in het woonhuis te kunnen proeven, om met eigen ogen te zien en zelf te ervaren hoe het is om bij ons te werken, voordat je solliciteert. Meld je aan voor een persoonlijke én vrijblijvende meet & greet bij Septmber Muiden en ontdek het zelf! 

Meet & Greet 

Tijdens de gezellige Meet & Greet, met koffie én wat lekkers, maak je kennis met locatiemanager Anieke Eikelenboom, de bewoners en het team. Bij ons in Muiden wonen ouderen met dementie die wij elke dag een glimlach willen bezorgen. Zodra je het woonhuis binnenstapt, ervaar je zelf onze unieke visie op zorg. Je krijgt echt een inkijkje in het leven en het werk van onze bewoners en zorgverleners. Uiteraard zijn we ook benieuwd naar wie jij bent, wat je ambities zijn en of we je een uitdagende baan kunnen bieden in Muiden. 

Aanmelden 

De Meet & Greet is helemaal vrijblijvend. We vragen je wel, vanwege de coronamaatregelen, om je vooraf aan te melden. Dit kun je doen via onderstaand formulier. Anieke neemt dan contact met je op om de afspraak te regelen. Als je vragen hebt mag je natuurlijk ook altijd eerst nog even contact opnemen met Anieke door te bellen naar 088 572 32 22 (9-17 uur).

Mocht je al specifieke vragen hebben, stel ze hier.

Zoek op trefwoord...