Actueel

Geen bezoek meer in de woonhuizen

20
Maa
2020
Nieuws

Op donderdag 19 maart is door de overheid besloten dat er geen bezoek meer zal zijn in verpleeghuizen en kleinschalige woonhuizen voor ouderen. Wij besloten vorig weekend al het beleid omtrent bezoek aan onze woonhuizen verder aan te scherpen. In overleg met collega’s en de Verwantenraad is toen besloten dat we u nadrukkelijk verzoeken uw bezoek uit te stellen. Alleen in hoogstnoodzakelijke situaties kan hier in overleg met de leidinggevende van worden afgeweken. Deze situatie geldt tot zeker 6 april. 

Dit is een ingrijpende maatregel, maar ook wij willen uw verwant, medebewoners en medewerkers optimaal beschermen. Uiteraard zorgen we voor mogelijkheden voor alternatieve communicatie via Skype, FaceTime of telefonie, zodat u toch goed in contact kan blijven met uw familie. Verder zetten de medewerkers zich natuurlijk volledig in om het zo aangenaam mogelijk te maken voor de bewoners. Kijk mee via Facebook of Instagram, waar we regelmatig verslagen zullen plaatsen van de activiteiten die worden gedaan. 

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de leidinggevende van het woonhuis. 

Op de website van Pharos is eenvoudige informatie over het Corona virus en hygiëne maatregelen beschikbaar in Nederlands, Engels, Turks, Arabisch en Tigrinya.

 

 

Terug naar overzicht

Zoek op trefwoord...