Actueel

Duofiets voor September Witmarsum

14
Maa
2019
Nieuws

De duofiets in Witmarsum is aangeschaft! Met dank aan veel inzet van medewerkers, ondernemers en heel veel mensen die acties organiseerden om de duofiets aan te kunnen schaffen voor de bewoners van het woonhuis is de duofiets er gekomen. Ook waren er veel gulle gevers. Elgersma Rijwielen uit Witmarsum overhandigde de fiets aan de bewoners zelf.

Fietstochtjes door Witmarsum 

De bewoners van September Witmarsum gaan regelmatig samen op pad, om bijvoorbeeld boodschappen te doen in het dorp. Zij kunnen dat nu wandelend en op de fiets doen. Een duofiets is hiervoor de ideale oplossing. Met een duofiets kunnen bewoners samen met een zorgverlener, familielid of vrijwilliger de omgeving sportief verkennen en ook de dorpen in de omgeving bezoeken op een gezonde, actieve manier.

In het afgelopen jaar waren er veel acties voor de aanschaf van de duofiets. Zo was er een drukbezochte bingo-avond in het dorp, en organiseerde de Bolswarder Step Vereniging een steptoertocht voor steppers uit heel Nederland, waarbij deelnemers per gestepte kilometer sponsorgeld konden ophalen. 

Terug naar overzicht

Zoek op trefwoord...