Actueel

Een klein stukje Urk in Emmeloord

27
Jan
2021
Nieuws

Een klein stukje Urk in Emmeloord...? Ja, dat staat er. Mensen met dementie verdienen een mooie, veilige en vertrouwde plek om te wonen. En dat kan in het kleinschalige woonhuis van Wonen bij September met 24 appartementen in de Meldestraat in Emmeloord. Ook voor mensen uit Urk. 

Bij September staan persoonlijke aandacht, liefde en leefplezier centraal. Bewoners kunnen hun leven zoveel mogelijk voortzetten, zoals zij dat gewend zijn. Alles draait erom dat bewoners een fijne dag hebben, iedere dag weer. Dat ze de dingen kunnen doen waar ze lol aan beleven en vrolijk van worden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat het gevoel van eigenwaarde en de zelfredzaamheid van bewoners zoveel mogelijk worden gestimuleerd.  

En daarom een klein stukje Urk in Emmeloord. Want...in het team werken ook lieve zorgprofessionals met Urker wortels. Zij kennen de Urker normen en waarden als geen ander en kunnen daarom ook goed inspelen op de gewoontes en wensen van mensen uit Urk. 

Waarom heet het Wonen bij September? 

September symboliseert het zonnige einde van de zomer. Het begin van de herfst met mooie, maar ook frisse dagen, maar nog lang niet zo kaal als de winter. Het is een mooie maand met veel warme kleuren en fijne nazomerdagen. September is als een warme deken die je om je heen kunt slaan. Diezelfde warmte geven wij aan bewoners, die in de herfst van hun leven zitten. Niet voor niets heten wij Wonen bij September; over zorg hebben wij het niet vaak. Het is een voorwaarde om prettig te wonen. 

Wat krijg je bij September?  

Wonen bij September biedt een totaalpakket. Een appartement is al te huur vanaf € 1.750,- per maand. Visite mag gratis mee-eten. Ook alle activiteiten en uitstapjes zijn inbegrepen. Iedere dag weer kunnen bewoners rekenen op liefdevolle deskundige zorg. Bij September leven we samen als een grote familie. Zo bereiden we de verse maaltijden zoveel mogelijk met elkaar. En doen we het huishouden samen. Veilig en vertrouwd genieten van een mooie oude dag met 24-uurs zorg; dat is Wonen bij September. 

Een lekker bekkien

Wilt u eens komen kijken? Informeer gerust, dan zet ik vast een lekker bekkien voor u klaar!

Marijke Hoekstra-de Boer
06-257 460 96 of marijke.hoekstra@wonenbijseptember.nl

Sfeerimpressie Wonen bij September

Terug naar overzicht

Zoek op trefwoord...