Actueel

Even voorstellen: Gina Staijen als locatiemanager September Apeldoorn Kelvinstraat

09
Aug
2023
Nieuws

In de wijk Kerschoten, aan de Kelvinstraat, bevindt zich een prachtig woonhuis van September, speciaal ontworpen voor ouderen met dementie. Op 1 juni is Gina Staijen hier gestart als locatiemanager. Voor Gina staat een warm thuisgevoel centraal en liefde, aandacht en betrokkenheid zijn waardevolle pijlers van September Apeldoorn Kelvinstraat. Bewoners kunnen hun vertrouwde leven voortzetten en zelf bepalen hoe ze hun dagen invullen. Omringd door toegewijde zorgprofessionals die altijd klaarstaan om hen een fijne dag te bezorgen. 

Gina Staijen is een gedreven en gepassioneerde people manager met een hospitality hart. 

”Als toegankelijk persoon geloof ik in dienend leiderschap en hecht ik veel waarde aan gastvrijheid, wat voor mij vooral betekent dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt, in de ruimste zin van het woord. Veiligheid staat voorop, zowel voor bewoners, gasten als medewerkers. Een veilige woon- en werkomgeving is een essentieel aspect waar ik voor sta.” 

Zorgen voor dat wow-gevoel 

Gina heeft ruime ervaring in de Leisure- en Hospitality branche en neemt deze ervaring mee in locatie Apeldoorn Kelvinstraat: “Mijn focus ligt op operationele excellence, waarbij ik altijd oog heb voor veiligheid. Het bezorgen van mensen een fijne tijd en dat 'wow'-gevoel zijn mijn drijfveren.” 

Bij September Apeldoorn Kelvinstraat draait alles om leefplezier! Medewerkers hebben ongehaaste aandacht voor bewoners, weten wat ze fijn vinden en waar ze van genieten, wat het leven hier zeer plezierig maakt. Familie, vrienden en bekenden zijn altijd welkom om samen van een kopje koffie te genieten of mee te eten. Er is zelfs een logeerkamer beschikbaar voor bezoek, en het meenemen van een klein huisdier kan besproken worden, afhankelijk van het aantal huisdieren dat al aanwezig is in het woonhuis. 

Impact maken voor mensen met dementie

Gina: ''De visie van Wonen bij September sluit naadloos aan bij mijn hospitality hart. Samen met het team wil ik impact maken. Bij binnenkomst willen we bewoners verwelkomen met warmte en een huiselijke sfeer, waarbij de geur van heerlijke verse soep en appeltaart je omarmt.''

Communicatie met de bewoners en de familie, is voor Gina cruciaal. Samen wil ze kijken naar de woonsituatie en de activiteiten die er georganiseerd kunnen worden. Gina bekijkt het graag van een positieve kant en naar wat wel kan, in plaats van wat niet meer kan.

Sfeer proeven bij September Apeldoorn aan de Kelvinstraat

Wilt u sfeer komen proeven tijdens een persoonlijke rondleiding? U bent van harte welkom! Bel of mail naar Gina Staijen via 06-400 133 87 of gina.staijen@wonenbijseptember.nl om een afspraak te maken. Wilt u liever teruggebeld worden, laat uw gegevens dan hier achter. 

Terug naar overzicht

Zoek op trefwoord...