Actueel

Geslaagd openingsfeest September Bodegraven

11
Nov
2019
Nieuws

Het openingsfeest van September Bodegraven aan de Willem de Zwijgerstraat afgelopen vrijdag was een groot succes. Meer dan driehonderd mensen namen een kijkje in het nieuwe woonhuis, waar vanaf vandaag ouderen met dementie wonen. Niet alleen nieuwe (geïnteresseerde) bewoners waren uitgenodigd, maar ook alle buurtbewoners, dorpsgenoten en andere geïnteresseerden konden door het huis lopen en een kijkje nemen.

Met een officieel openingswoord van September oprichter Michiel van Putten en aanwezige wethouder Oskam werd het huis officieel geopend. De bezoekers waren vol lof. ‘Het voelt helemaal niet als verzorgingshuis, wat een fijne plek om te zijn,’ was een van de complimenten. De warme inrichting, de indeling en de manier waarop het woonhuis is ingedeeld werd geprezen. De grote woonkamers waren vrijdagmiddag allemaal vol, er was livemuziek en de aanwezigen proostten in de gezellige keuken samen op de opening van het huis. Precies zoals September het graag ziet: een woonhuis waar geleefd wordt, waar mensen zichzelf kunnen zijn.

Het woonhuis biedt plek aan drieëntwintig ouderen. In het huis zijn twee grote, gezellige woonkamers, een grote woonkeuken en alle bewoners beschikken over een eigen appartement, dat ze zelf kunnen inrichten. De eerste bewoners zijn met hun familie al aan de slag gegaan in hun eigen appartement: muren behangen, gordijnen ophangen en meubels neerzetten. Allemaal zoals ze het zelf graag willen, zodat ze zich meteen thuis voelen tussen hun eigen spullen.

‘We zijn blij met de enorme opkomst’, zegt Vincent Versluis, leidinggevende van September Bodegraven. ‘Eindelijk konden we laten zien hoe mooi, sfeervol en fijn dit woonhuis is. Het is geweldig om al die complimenten te horen. We zijn klaar voor de eerste bewoners die vanaf vandaag hun intrek nemen.’ De bouw van September Bodegraven aan de Willem de Zwijgerstraat begon ongeveer een jaar geleden.

Bouwbedrijf Groenen heeft de afgelopen maanden hard gewerkt en heeft nu volgens afspraak het hele pand opgeleverd.

Heeft u interesse in wonen bij Bodegraven?

Neem dan contact op met Vincent Versluis, leidinggevende September Bodegraven – vincent.versluis@wonenbijseptember.nl, 088 5721076.

Terug naar overzicht

Zoek op trefwoord...