Actueel

Zaterdag 4 november: Inloopdag September Hilversum 'Villa Monnikenberg'

27
Okt
2023
Nieuws

Op het landgoed Monnikenberg in een natuurgebied van het Goois Natuurreservaat wordt het voormalige klooster van de zusters Augustinessen verbouwd tot twee woonhuizen voor ouderen met dementie. De historische elementen van het klooster worden bij de verbouwing zoveel mogelijk intact gehouden. Zo worden bijvoorbeeld drie stijlkamers op de begane grond toekomstige woonkamers en wordt een monumentale trap in ere hersteld. Het wordt een prachtig, statig, maar vooral warm en sfeervol huis.

Inloopdag op zaterdag 4 november

Ook al wordt de laatste hand nog gelegd aan Villa Monnikenberg, we stellen onze deuren alvast graag voor u open! We kunnen ons namelijk indenken dat het lastig is om vanaf een tekening een voorstelling te maken van deze prachtige nieuwe locatie. We laten u graag zien hoe het woonhuis is ingedeeld, waar de appartementen zich bevinden en hoe het woonhuis wordt ingericht (heel sfeervol kunnen we al verklappen!). Alle informatie op een rijtje:

  • Wanneer: zaterdag 4 november tussen 10.00 en 14.00 uur 
  • Waar: Soestdijkerstraatweg 151 in Hilversum
  • Rondleiding voor geïnteresseerden: om 10.00 uur, 11.30 uur en om 13.00 uur.
  • Aanmelden: vooraf aanmelden is niet verplicht, maar wel gewenst. Wilt u verzekerd zijn van een plekje voor een rondleiding? Meld u dan aan via de gegevens onderaan deze pagina

Locatiemanager Estelle verwelkomt u graag

U kunt ook alvast kennismaken met Estelle Dabekaussen, de locatiemanager, die staat te popelen om straks de eerste bewoners te verwelkomen. Zij staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Estelle over de visie van Wonen bij September: 

''Bij Villa Monnikenberg gaan wij samen met de bewoner en zijn of haar familie aan de slag om kennis op te doen over het leven van de bewoner. Alleen als we dat heel goed in kaart brengen en weten waar de bewoner blij van wordt, of juist niet…. kunnen wij de aansluiting vinden. Die aansluiting draagt eraan bij dat wij iemand liefdevolle en warme zorg kunnen bieden wanneer dat nodig is.

Hoe ziet dat er in de praktijk uit? 

Ons uitgangspunt is om de bewoner zo lang mogelijk betrokken te houden bij zijn of haar eigen leven. Geen betuttel of onnodig zaken overnemen, maar een respectvolle benadering en iemand zo lang mogelijk ondersteunen in het behouden van eigen regie. We streven naar een zinvol leven, omlijst met zoveel mogelijk geluksmomenten. Bij ons staat altijd de vraag centraal: waar wordt iemand blij van? Samen met mijn collega’s sta ik voor u klaar om het wonen in Villa Monnikenberg, in deze fase van uw leven, zo waardevol mogelijk te maken.

Meld u hier aan voor de inloopdag

Wilt u zich vooraf aanmelden? Dan kan dit door te mailen of te bellen naar estelle.dabekaussen@wonenbijseptember.nl of 06 - 525 559 74. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter.

Terug naar overzicht

Zoek op trefwoord...